Monday, August 17, 2009

Hari berjalan!

Hehe.Harini satu hari berjalan!Tak de la sampai satu hari.Tapi memang harini berjalan sana sini!Sian kat sayang.Kena drive memajang satu hari.Dari Cengkih ke Kota Dsara ke The Curve ke Subang ke Hartamas ke One Utama.Wah!Sian sayang drive jauh gila!Hehe.Tak pe la sayang kan bila lagi nak drive jauh2 macam ni.Lepas ni dah bulan puasa dah.hehe.Nanti tak boleh nak makan minum~ :P

So,nak dijadikan cerita kat The Curve tu ktorang jalan je.Tengok orang FreeStyler kat e-curve tu then g IKEA then g Coffee Bean then g Starbucks.Sebab Coffee Bean tu panas gila.Tak de aircond ke?Adeh la~ Tak dapat la sayang nak minum Pure Vanilla or Chocolate Banana.Tak pe la sayang,Chocolate Chip Starbucks pun jadi la~ :D

Then,pi la masuk Borders la,Padini Concept Store la.Kat Padini tu,aku nampak satu handbeg ni ha.Cantik tapi besar sangat pulak.Then,sayang nampak satu handbeg ni. (Macam bukan handbeg je.aha.Sebab besar sangat).Cantik jugak.Kaler putih.Lepas tu,dah amik dah.Dah pegang dah.Then sayang cakap nanti kita ronda2 dulu.Aku pun ronda2 dulu la.Masuk balik IKEA la ape la semua.Then,tak jadi beli.Lepas kuar dari The Curve tu,g lah ronda2 dalam kereta.Disebabkan arini macam rasa sangat lama je masa berlalu…Aku pun call la Zati time nak dekat pukul 7pm tu.Tanya dia buat ape?Kerja ke ape.Dia kata dia kerja.Pukul 7pm nanti balik la.So,aku pun ajak la dia dengan Zul makan2 dinner.Memandangkan dia kena g amik Zul kat UM,Zati pun cadangkan kita g makan kat shopping complex.Sebab senang skit nak parking.So,ok lah.G la OU.Aku g dulu sebab Zati kena amik Zul.

Bila aku dan Sayang dah sampai OU,ktorang g la balik Padini concept Store tu.Cari balik beg yang nampak kat The Curve tadi.Tengok2 kat Padini OU ada 2 color.Brown and White.Aku macam terpegun dengan brown color tu.Tak nampak macam makcik langsung la. (Kan slalunya warna coklat ni dikaitkan dengan makcik2 je kan) Then aku tanye Irfan, ‘sayang kaler ape cantik?’ Dia pun jawab la ‘Try pakai dua2.Brown pun boleh ni.Cantik jugak ni.’ Aku macam tak tau,tengok kat cermin terus macam tau,brown lagi cantik.White macam plain sangat and boring.So,aku amikla brown kaler~ Time nak tunggu dia pi amik baru beg tu,aku ternampak baju berkolar ni.Nak belikan kat sayang.So,aku macam tanye2 la dia ‘Sayang,nak tak baju ni?’ Asik tanya tu satu hari ni.haha.Bosan dah dia dengar agaknya.So aku dapat belikan dia satu baju SEED.hehe. :D Cantik2.Baju berkolar.aku suka! :D

Lepas tu,zati dengan zul pun sampai ktoang pn bincang la nak makan kat mana.Thn,Nandos menjadi pilihan hati masing2.So masing2 pun makan la Nandos.Hehe.Lepas Nandos,ktorang semua g jalan2.G Forever 21 la,then zati nak cari baju macam ada hood tu,g la FOS.G FOS,lepas tu tak jumpa baju tu.Terjumpa baju lain.Beli la sorang satu.Tapi kaler je lain2.hehe.Buy 2 RM37 kot cam tu.haha. :P Boria nanti ye.

Wah~ satu hari yang memenatkan!

160820091368 edit *Anfaal aka Arissa and Ariff Irfan at Nandos*

170820091370

*My big brown SEED beg*

 

p/s: I have a thing with big handbags.Love em!

2 comments

  1. beli bag besar2..sumbat mcm2 dlm beg tu kan..pas2 beg kau tu jadi berat gile..mcm beg bdk primary school..aku tau sbb aku pernah angkat beg kau..

    ReplyDelete
  2. hahaha..jahat kau.chischischis~ sampai tiket parking pun bleh ilang kan?haha. :P

    ReplyDelete