Wednesday, August 19, 2009

Hujan lebat!

Harini aku keluar.Berjumpa dengan Fauziah aka Fau aka Fafau aka One of the Loser group. (Loser group ni hanya akan terjadi bila aku dan Fau berada di FoodCourt IKEA.Haha).Memula tu ingatkan Fau nak tengok2 barang kat dalam IKEA tu (sebab dia kata nak tengok barang).Ktorang pun lepas makan meetballs kat IKEA FoodCourt tu,g la masuk IKEA tu. *isk.pening plak banyak sangat IKEA* Tengok2,jalan2..Fau nak cari meja tulis yang tak besar,tak kecik saiz nya.Ada jumpa satu.Dia kata nanti nak beli lah.Harini survey dulu.hehe. :D Then,lepas dah tak tau nak buat ape kat IKEA, Fau bagi idea nak g karoke.Hehe.Aku on je.Dah tak de ape nak buat kan~ So,ape lagi,g la RedBox tu.Dari pukul 3 sampai la pukul 6pm time ktorang.Lama gila kan?

Dah tu,time Fau tengah nyanyi,aku try la wi-fi kat situ.Hehe.Update status kat FB.Tengok2,Mas ada comment.Aku pun reply la balik.Sebab Mas comment cakap dia rindu time ktorang g RedBox dulu time dia balik cuti tu.Aku cakap la,aku dengan Fau ni.Tak cukup sorang je lagi.Mas la sorang tu.Hehe.Lepas tu Mas call aku.Hahaha. :P Pulak dah nak dijadikan cerita,bilik ktorang tiba2 panas gila nak mampos!Aircond rosak ke?Adeh la.Rosak mood aku.Fau complain la kat staff dia.Kata nak bagi tukar bilik tapi tak pun.Lambat gila nak bagitau tukar bilik.Alih2 ktorang pun nyanyi je la buat bodo je.Rasanya semua bilik pun aircond rosak kot.Haha.Sebab tu la tak tukar bilik.Tapi lama2 macam dah rasa aircond tu balik.Hish.Nyanyi peluh2 ktorang.Tak pernah kot jadi cam tu.Haha. :P

Lepas tu,Irfan datang.Hehe.Tak pe la.Datang,nyanyi2.Time ni ktorang pun nyanyi macam gampang dah.Terjerit2,lari tempo,pitching lari semua la serba tak kena.Dah penat la katakan.Dengan Fau yang sakit tekak lagi.Haha.Lepas habis karoke tu,g la jalan2 kat The Curve tu.Fau nak g kedai Papier.Lepas Papier,ktorang g FOS.Kat situ aku beli 2 baju tido.Haha.Skang aku suka pakai baju singlet time tido.Hoho.Selesa gila! :D

Lepas tu,makan hotdog/karipap IKEA.Then Fau kena balik,sebab dah pukul 7pm.Aku dengan Irfan tinggal kat IKEA lagi la.Since hujan lebat gile,Irfan teman aku sat kat IKEA.So,jalan2 je la.Masuk kedai IT kat atas tu,cari harga HDD.Lepas tu,hujan pun dah seriat (dah tak lebat.seriat tu bahasa utara.hehe), Irfan dengan aku pun balik.Ktorang datang asing2.Irfan parking kat The Curve,aku kat IKEA.So,aku teman Irfan g keta dia then dia hantar aku kat IKEA.

Lepas aku balik tu,lepas mandi ape semua.Aku turun bawah.Setup laptop ape semua,tiba2 ayah aku bagi aku satu beg kertas ni kata gunala handphone ni.Aku macam time tu tengah bengong.Ape benda ayah aku ni?Dah la aku penat gila setup laptop,naik turun 2,3 kali sebab lupa benda.lol.Pulak dah ayah aku bagi aku handphone baru.Haha.Pelik2.Macam tak diduga la.Aku pun amik je la.HAHA. :P Aku dapat handphone HTC Touch Dual.Alah,handphone lama kot.Tapi janji bleh pakai.hoho. :P

Sayang,nanti kalau u nak pinjam amik la ye.Hehe. :P

Post a Comment