Friday, August 14, 2009

iTunes.

Wah.Dengan bangganya aku dah boleh beli apps kat itunes.Yay.haha.Setelah sekian lama aku memendam rasa.menunggu kredit card yang tak di kunjung tiba.skarang dah ada debit card (lebih kurang je la dengan credit card tu) aku boleh bulk up ape yang aku nak kat iTunes.hehe.

Aku baru je lepas upgrade software iPod aku from 2.0 to 3.0.Wah.Canggih kan bunyi dia?Tapi tak de ape sangat pun.Just nak the shake-to-shuffle function dengan copy and paste tu je.Yang lain2 tu optional tapi still in one package. :D Harga dia US$ 9.99 bersamaan dengan RM 35.10.Mahal kan?Tapi tak pe.Bukan selalu pun aku nak upgrade iPod aku.hehe.Software dia sama dengan iPhone 3GS tu.Sebab tu lah kena update.Kira kita ni up to date lah.Hahaha!

Amin~ At least apa yang aku nak skarang dah tercapai.Cuma,aku tengah menunggu lagi jawapan dari mak aku pasal Aussie tu.Haih.Lambatnya mak aku nak bagi pengesahan. :S

Post a Comment