Wednesday, August 5, 2009

Palat sungguih!

Hari ni ada tuisyen Naquib.Petang tadi lah.Time aku nak g KD tu,aku lalu la terowong kat Mutiara Dsara tu.Ada satu palat bawak keta Toyota Camry putih.Time nak pusing masuk terowong tu dia makan jalan aku banyak gile,padahal dia nak ke kanan.Bajet aku takut aa kan dengan keta dia yang besar tu.Skali bedebah dia masuk kanan.Kira dia pusing balik masuk LDP la.Mau kena 10 das hon dari aku.HAHA!!!!!!!!!!!!Puas hati aku.Aku jenis yang tak suka hon orang.Tapi ntah tadi apesal tah kan.Lepas tu ada lori ape tah buat palat dengan aku jugak.Main masuk lane aku tak bagi signal.Memang nak kena.Ni ha lori dia.Aku tak hon,tapi aku semadikan dia dalam kamera aku,dan masuk blog aku terus.

040820091314

*Lori Hijau TOLL yang palat*

So,masa aku on the way ke KD tu aku singgah la Sunway Dsara sekejap.Kat kedai cupcake ICCA tu.Saja tengok bahan2 dan barang2 dia.Eii geram sunggh la.Aku macam rasa nak buat cupcake je. :P Dah tu,aku g la beli cupcake skit.Dengan Apple Cinnamon tu satu untuk aku buat makan.Lapa gile aku tadi.So,lepas g ICCA tu,aku ambik Naquib kat skolah. :)

040820091316

*Muhammad Ariff Naquib*

040820091315

*Dah pasang traffic light kat simpang nak g Giant dari Mutiara Dsara.Makin jam la jalan situ*

 

Lepas sampai Denai Alam,aku tolong Auntie Shima masak Speghatti.Hehe.Then,tuisyen Naquib pukul 4.30-5.40pm tadi.Lepas tu makan2,sembang2 dengan sayang dan auntie. :) Istirehat~ Oh ye,ada kaca pecah harini.Bekas gula.Adeh.Kechoh sebentar kat dapor tadi.hehe.

040820091319

*Ape kes ni Irfan? :P*

040820091320

*Auntie dengan Black*

Post a Comment