Tuesday, August 4, 2009

Pelik tapi benar.

Aku kurang sihat ni.Tapi aku macam tak de lah lembik gila nak mampos.Sampai aku boleh drive g sana sini.Dulu,kalau aku demam ke ape ke,mesti terus je lemah and then sakit kepala terus datang.Tapi this time,memang aku sakit tapi lain macam skit.Pelik2 lah penyakit aku ni.Aku sakit tekak tapi tak de lah severe gila.Aku selsema tapi tak severe jugak.Aku rasa macam nak demam,tapi tak demam pun sangat.Haha.Pelik2 kan?Tak pe jangan la aku sakit sangat.Nanti susah nanti.Aku sendri tak selesa kang.

Aku kalau sakit,memang tak nak tunjuk yang aku sakit.Walaupun aku rasa aku tak boleh buat,tapi aku akan bolehkan jugak.Aku tak nak orang kesian kat aku kalau aku sakit.Tak nak ada special treatment time sakit je.Tak best la mcam tu kan?So,tu la sebabnya aku tak nak buat muka sedih sposen tu kat orang ramai.Hihi. :P

Sayang,love you loads!!Thanks' for being so concern about me.Setiap jam je call mama ye tanye pasal bb. :P No one has ever been so concern and worried about me like that before.Thanks and love you again!

030820091311

*Muka aku demam.HAHA*

Post a Comment