Wednesday, August 12, 2009

Terasa Hati.

Ugh.Sangat terasa hati bila ramai kawan2 aku dah nak konvo this coming sat and sun. :( Bukan terasa hati kat derang,just rasa sedih.Sebab aku tak grad lagi sampai skarang.Ugh!Sangat terasa macam aku ni bodoh terlampau.Tahap kepandaian aku dah berkurangan 0.04% bila aku type dan fikirkan pasal konvokesyen ni.

BLANK… (Sebab ape yang nak ditype sangatlah menyakitkan hati dan memerlukan aku menggunakan perkataan yang agak agresif dan kurang ajar)

3 comments

  1. makcik..xyah sedih weh..hehhee.ape kelas grad masa virus h1ni merebak..x best..xbest..kan ke da kata jgn g tempat yg ramai2 org..lagi nak konvo pulak..ramai org tu babe..xpe..kite konvo next year lagi meriah doo..hehehe.=P

    ReplyDelete
  2. haha.tu ah weh.aku baru bayangkan time konvo nanti orang pakai mask semua.ish.takkan la sampai macam tu kot kan?adeh lah. hehe :D

    ReplyDelete
  3. aku lambat lagi nk grad...makna nyer aku kena lagi sedih la?hehehe..tp rasa mcm bodo jgk la kan sbb dh tua2 mcm ni x grad lagi.hahahah.

    ReplyDelete