Thursday, September 17, 2009

2 Days to Raya! XD

I don’t know why but it seems like this year punya raya macam tak best je.Adoi la.The planning,the ungkitan2.Malas nak dengar dah la.Who cars if ada saudara yang terlebih rajin dari aku dan yang lain?Oh bukannya aku nak impress sape2 pun time aku balik kampung.I just want to lead my life.Aku buat ape yang aku termampu nak buat.Tak payah nak banding2 kan,beza2kan satu sama lain.Buat aku naik benci nak balik kampung pun ada.

Harap2 tahun depan aku boleh drive sendiri untuk balik kampung.So,boleh lah aku nak drive ke mana-mana nanti kalau kat sana.Tak de lah bosan aku duduk kampung.Dengar orang celoteh macam2.Dari aku buat dosa dok dengar dan join skali,baik aku keluar tengok wayang ke,jalan2 ke.Haha.Selfishnya aku.lol. :P

So,tahun ni baju raya aku ada 2 pasang.Satu baju kurung,satu kebaya.Yag baju kurung tu kaler macam pink+purple,baju kebaya kaler biru muda. :) Aku tak tau lagi raya pertama nak pakai baju mana satu.Maybe baju kurung lah kot dulu.Kebaya nanti lah kot.

3 comments

  1. selamat hari raya Dee.
    maafkan aku jikalau ada salah n silap dan terkasar bahasa samada sedar atau tidak.maaf zahir batin ye.

    ouh bnda cmtu kau kena siap2 bw spare cotton buds..konon2 nk korek tinge tapi nk pekakkan tinge dorang membebel..

    tke care dee n hati-hati blk kampung oke...raya jemput dtg raya rumah aku..nnt aku roger bila! bye..muax!

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya to you too,Yana!Maaf Zahir & Batin :)

    Babe,kalau kau ada probs,story lah kat aku.Manala nak tau kan aku boleh tolong2 ko ke.

    Nanti Irfan maybe nak buat open house.Ko datang tau.Aku bgtau tarikh bila nanti kalau menjadi.Alah,dekat sangat dengan rumah kau yana. :)

    ReplyDelete
  3. alrite..nnt roger lah aku k.

    will tell u @ irfan`s open hse nnt.

    ReplyDelete