Sunday, September 27, 2009

Beraya di rumah kawan2.

Harini aku g beraya.Best!Sebabnya bukan selalu aku dapat beraya umah kawan2 aku ni.Tahun lepas rasanya aku tak g beraya rumah sape2 kot.Nasibbaik lah tahun ni ada.Baru aku dapat merasakan bahang nak raya tu. :)

Aku set alarm pukul 9am pagi.Ya.Aku bangun time alarm tu berbunyik,tapi seperti biasa,aku tido balik.Sampai 9.45am.Haha.Terjaga time tu tengok jam terus bangun.Janji pukul 10am smalam nak jumpa at rumah ezzatul.Konvoi sana.Nasib baik zati pun time tu baru nak siap2.Dayan pulak tak gerak lagi ke rumah zatul.Dan2 tu dayan msg,dia kata tunggu rumah zatul pukul 10.15am.Fuh~ lega aku.Hehe.

Lepas siap,mandi,blow rambut ape semua,aku pun tunggu zati siap.Once zati dah msg,aku pun gerak lah amik zati,then we all ke rumah zatul.Cheh.Cakap macam jauh2 je rumah ktorang ni kan?hahaha.Padahal satu taman je.Jalan kaki pun boleh sebenarnya.Haha. :P Sampai2 je rumah zatul,dayan tak sampai lagi.Tu ingatkan nak masuk dulu lah rumah zatul.Tengok2,dayan sampai.Tak jadi la gamaknya,terus ke rumah Mahirah naik keta dayan. :D

Sampai2 je rumah Mahirah,ktorng group first perempuan yang datang.Hehe.Lepas tu baru la berduyun2 yang datang.Ada Mai + adik dia,Nad,Ayn,Linda,Yana Embok,Myra dan ramai lagi lah.Yang laki2 pulak ada Zul,Shahizwan,Syafiq dengan sape tah lagi ramai2.Haha.Aku tak berapa kenal sangat.Sorry~ Lepas sampai je,terus ada sesi fotografi.HAHA.Tak makan lagi tu.Then,makan kueh2,mee goreng,laksa ape semua,lepas tu sesi fotografi lagi. :P Nanti kalau derang dah upload gambar2,aku post kan kat sini (note:Macam biasa)

Lepas ke rumah Mahirah,ktorng ke rumah Liyana Embok pulak.Dekat je satu taman,tapi yang ni kena naik kereta g.So,konvoi la ramai2.Hehe. :D Macam best je konvoi2 ni.Lama tak buat since last tu time Wedding Syahirah.Itu pun semua berpecah lepas tol LDP.HAHA.Lawak2. :P

Sampai rumah Yana,duduk2,sembang2,makan2.Ada meehun goreng dengan pudding.Aku tak sempat nak rasa pudding tu. :( Tak pe lah.Hehe.Then,aku,dayan,zati dengan zatul pun balik.Sebab zati ada makan2 bersama menantu.lol.Then,aku dengan dayan singgah beraya kat rumah Zatul.Wah.Besarnya rumah Zatul.Bila masuk tu dah tak rasa macam kat Manjalara dah.Hehe. :D Naik kat bilik dia,sembang2 jap then balik.

Tu je lah aktiviti aku harini.Hehe. XD

Gambar nanti ya!

Post a Comment