Thursday, September 3, 2009

:’(

Kadang-kadang,aku sangat terasa.Terasa sebab aku tak boleh buat plan yang best2.Kalau ye pun mesti takkan menjadi.Macam ni,tak boleh aku nak buat surprise party ke ape.Kalau buat pun,mesti kena buat bukan untuk aku dan dia je.Kena buat untuk aku dia dan family.Bukan aku nak condemn family sapa2 sini.Tapi,kadang-kadang aku mesti nak ada jugak perasaan nak buat sesuatu.Nak plan sesuatu dan laksanakan hanya untuk dia sahaja.Tapi,nampaknya takkan menjadi.

Perasaan aku ni,macam tak de sape yang endah langsung.Macam agak tak penting lah senang cerita.Kalau macam ni lah,baik aku dengan diri aku je.Sebab tu aku takut dengan komitmen dulu.Sebab benda2 yang tak puas hati macam ni lah.Susah sangat.

Tak tau lah.Susah benar permintaan aku ni kan?

 

So all i can do is just,keep smiling. :D

 

*big grin!*

Post a Comment