Sunday, September 13, 2009

bubba!

Oh God cerita kat ASTRO yang Most Haunted to sometimes macam menyampah gila tengok!Especially the one yang konon nya boleh berbicara dengan the ghosts tu.Oh macam ape saja aku tengok.Kadang2 macam ada nampak betulnya cuma,tak tau lah.Aku menyampah gila tengok.The host pun like,percaya gila babi dengan ape yang the tok bomoh tu cakap.Like,really really and totally believe!Buat muka macam convincing gila babi.Then buat2 macam berani.

Ada satu episode tu,macam ada hantu tu cakap kat tepi telinga dia.Dia terus menjerit takut2.Adeh lah.Bukan aku nak kata dia tak layak nak takut ke ape,sebenarnya aku tak dengar ape pun bisik2 ke ape ke.Dah tu dia dok tanya orang lain ‘did you hear that?did you hear that?sounds like someone whispering into my ears’ kepala hangguk dia.Suruh la datang Malaysia tengok ada apa kat sini.Lagi pengsan terus kot!

Derang ni suka buat eksperimen meja.Macam kononnya si host ni nanti akan cakap2 lah, ‘if there is someone here please lift the table just a little bit so that we know you are here'.we are not going to hurt you.’ lepas tu jari2 semua letak kat tepi2 meja tu,and then the camera akan focus kat kaki meja.then tup!tiba2 meja tu akan macam nampak terangkat sikit.duh.orang pun boleh la buat benda tu.nak tipu pun agak2 lah kan.then,asik2 ternampak orbs.Oh bosan aku.tah tah bukan orbs ke,habuk tah ape2 ke.Sebab dia inspect kat tempat yang lama2.bangunan lama2.mesti lah ada habuk.haihs.orang puteh ni kan..kadang2 bengong jugak.haha.aku lagi suka tengok TAPS punya ghost hunter.Lagi menariks! :P

2 comments

  1. most haunted cter bangang! dah la slow gler.
    taps lagi best. syu suka tgk chris ngn tango. lawak gila dorang.

    ReplyDelete
  2. hahaha.betul tu syu.bangang gila kan?macam isk..tak de ayat yang boleh menggambarkan kebanganggan derang.macam investigation lah konon.Taps memang best!derang suka buat lawak.aha

    ReplyDelete