Monday, September 14, 2009

Kueh Apom Warna Warni.

Since aku tak de ape2 aku boleh type sini.Meh aku sharekan ape aku makan time berbuka puasa tadi.haha. :D Sedap woo.Memula aku ingatkan aku makan nasik dengan sambal sotong mak aku masak,tengok2 tu untuk sahur.Sebbaik.Kalau tak mesti aku dah tak lalu nak makan sahur dah sebab lauk sama dengan berbuka.GKK.Aku memang cam tu.haha.Makan petang dengan malam kena lain2.Makan tengahari dengan malam kena lain2. XD So,time buka tadi,aku makan meehun goreng.Ayah aku beli kat bazaat TTDI.Sekali dengan apom warna warni.Wah!Memang kalau aku tengok terus nak makan kot.haha.Sebab kaler dia macam ice cream paddle pop!aha. :P

IMAG0189

*Kueh apom kaler2,karipap,kueh lopes*

IMAG0192 

*Meehun goreng dan blog aku*

IMAG0190

IMAG0191

*Home made apple juice!*

So,harini seperti anda semua sedia maklum,aku g The Curve tadi sekejap dengan Irfan.Nak cari kad raya.haha.Then,aku terperasan Marche kat Curve tu dah bukak balek.Dulu dia buat renovation,so skang ni dah bukak.Yay!Aku nak makan situ nanti lepas raya! :) Sayang boleh kan?Kamu blanje saye makan situ okeh. :P

Harini jugak aku update lagi iPod Touch aku tu.Brape kali mau update da?Nasib baik kalini free je.Dia macam kesinambungan kot dengan yang lama tu.Update security macam tu la kot agaknya. XD

IMAG0193

*Loading…Loading…*

Post a Comment