Saturday, September 12, 2009

Nyet! Chis! xx

Haha.Harini aku agak handicap.Sebabnya,kereta aku sakit.Masuk hospital.GKK.Ntah ape jadi.Mula2 kunci kereta buat hal.Ni ayah aku pulak jumpstart keta aku tadi then bawak g workshop.Wow.Teruk sekali ke condition keta aku tu?Nasib baik la tak jadi time2 aku kat luar ke ape.Kalau tak mampos.Macam insiden kunci kereta kat Gardens yang tak mungkin akan aku lupakan sampai bila2!Haha.Nyet nyet. :P

Aku ingat nak beli kad raya kot harini.Tak pun esok.Tengok la macam mana nanti.Hehe. :) Nak bagi kat kawan2 aku ni yang dah lama tak terjumpa. :D Kawan2 yang ada gadoh lah,selisih faham la.Macam2 berlaku tahun ni yang tak best.2009 memang tahun tak best sangat.Yang best aku jumpa Ariff Irfan.Yang lain2,macam bila Mas balik sini bulan 7 ke brape tah tu.Tu je la yang best.Yang lain2 insiden semua tak best.Tarikh 090909 pun tak best harinya.Aku rasa aku tak sesuai kot dengan nombor 9 tu.haha.Tapi bukan aku je yang macam rasa tak best dengan tarikh 090909 tu.Banyak aku tengok kat FB kawan2 aku punya status semua macam,bosan..bored..today is not my day..blablabla.Macam ramai jugak la yang rasa 090909 tu hari yang paling tak best.Sorry la sape2 yang baca kalau birthday dia jatuh di hari tu.Bukan semua orang tak best,ada je yang cakap best hari 090909 tu.Terpulang la kat orang kan?Nasib lain2 semua.Ah,cukup dengan 090909.

Ok.Ape yang penting?Kerjasama!! XD

2 comments

  1. aku sangka kan 090909 tu bertuah la.lepas aku baca blog kau ni,x sangka.sbb termasuk aku jugak la org yg bernasib malang hari tu.haih~

    p/s-msti kau boleh tau kan klau aku masuk blog kau.dh x de sape la dr perth klau bukan aku kat live traffic feed tu

    ReplyDelete
  2. Mas.haha.kan?macam hari malang ape tah 090909 tu.seriously.ada yang siap kata apesal harini rasa macam semacam je?hehe.

    hoho.memang la tak de sape lagi dah.tapi aku tak de la dok tengok traffic live tu sangat.hehe.. :D

    ReplyDelete