Tuesday, September 1, 2009

RA - MTP

Semalam celebrate Merdeka for the first time.Not to say celebrate lah.Bikin havoc untuk Merdeka.Hehe. :D Dalam Monorail.GKK.Mula-mula sampai kat KL,ronda-ronda dulu since terlalu awal lagi nak parking kat KL Sentral.Sebenarnya boleh je nak masuk parking terus but since the parking at KL Sentral tu sangatlah mahal,so we decided to jalan-jalan dulu lah.Bila dah around 1.45pm baru masuk parking and cari parking.Time masuk tu,nasib baik ada parking.Hehe.Orang tak ramai pun.So,masuk2 je terus ke tingkat 2,nak menuju kat KFC.Tu tempat check point kitaorang.So,dah sampai tu,tunggu la Syu dengan Ain.

Lepas tu,bila semua dah ada,ktorang pun g la kat KFC tu.Zain dah ada sana.Datang2 je terus jumpa Zain and he gave us the handout about the MTP thing.What we are going to do and all.Then,we were divided into several groups.Our group (Me,Irfan,Syu,Ain) was group No.2.And our group leader is Joshua and Didi.

Ktorang jalan dari KL Sentral ke Stesen Monorail.Got our free tickets and then waited for our train to come.Got in the train and then we boarded at Medan Tunku station.We have to decorated the train after that.

By the time tengah decorate tu,dalam kereta api tu jadi chaos gila.Dengan the ribbons group gantung ribbons,the spray group dok main spray2,dengan sticker group tengah tampal2.Wah.Gila macam nak decorate birthday party!Hehe.Then sampai kat Station Titiwangsa,group stencils and balloons pun ada.Derang masukkan balloons and stencils semua buat kat cermin monorail tu.Haha.Memang sangat lah kotor jadinya monorail tu.And bila ada passanger nak naik je,ktorang akan nyanyi lagu Happy Birthday Malaysia.Hehe.Sungguh best skali.Ada yang join skali nyanyi,ada yang macam terpinga2.hehe. :D Best nya.

Lepas MTP,ktorang ke Delicious at Marc Residence.We are apart of RA Crew so kena jaga Sales untuk Shirt I <3 KL and kena jaga for the guests list.Gila lah jaga sales for the shirt.Tak nak cakap banyak,hanya orang yang ada kat situ je tau betapa chaos nya semalam kat booth shirt.Haha. XD

Here are some of the pic from MTP (Merdeka Train Party)

P8312475 P8312434 P8312435 P8312441 P8312458 P8312462

P8312476 P8312478 P8312426 P8312427 P8312437 P8312438 P8312442 P8312443 P8312445 P8312447 P8312448 P8312453 P8312469 P8312474

6 comments

  1. syu loves this but not time jual tees.

    ReplyDelete
  2. u pakai bj baru u tuh kn?
    neway, cam besh jew celeb lam train
    :)

    ReplyDelete
  3. Syu: Haha.Ya.Memang memang memang!!!!!Setuju!

    Bunga: Yup.Pakai baju baru.hhihi.Best ke celeb dalam train?Hurm.Best la jugak.pengalaman baru.hehe!

    ReplyDelete
  4. Joshua: Haha.So many pics ar?Biasa lah nak kasi my blog nampak panjang and banyak wor.haha

    Syg: Ye.memang ada bau kedai.hehe. :P

    ReplyDelete