Wednesday, September 9, 2009

Raya!Raya!

Fuh.Still tahun ni aku tak rasa macam nak raya.Nasib baik tadi ada kawan aku mintak address sebab dia nak hantar kad raya kat aku.Baru aku rasa macam nak raya sikit2.Haha.Wah,aku nak beli kad raya jugak ni.Nak hantar kat kawan2 aku.Mas,kalau aku hantar kad raya kat kau mcam ne ek?hihi.Ke aku passkan je kat Mak kau?Haha.Tapi aku nak post~ lala. :D Baru rasa macam raya skit.hehe.

Cakap pasal kad raya,aku tak beli lagi.Nak beli la and start hantar next week. :D Tahun ni ayah aku tak dapat kad raya satu ape pun lagi.Selalunya mesti dah dapat dah time2 macam ni.Uncle and Auntie2 aku mesti dah post dah.Tapi tahun ni tak de.Adakah Kad Raya akan dilupakan sebegitu sahaja?Haihs –.-“

Oh ye.Aku nak kumpul duit raya tahun ni,nak beli macam2. :P

14 comments

  1. dah besar panjang pun nak duit raya ke?pfttttttttt!

    ReplyDelete
  2. Wes makcik,mau kad raya ka?? meh2 alamat,,aku anta kat ko..keh3..=P

    ReplyDelete
  3. Amin the Amin: Aku masih dapat ok. ;) memandangkan aku anak tunggal.haha.pakcik2 aku still bagi kat aku.yehyeh. XD

    Qila: haha.chis.nanti aku sms alamat aku kat ko.hahahahah XD

    ReplyDelete
  4. hey you too huh? i also !! I feel as i grow older... i don't feel the festive mood as strong as i used to back when i was in my childhood days ....weird huh ? Neway you guys have few more days before raya ....

    ReplyDelete
  5. appa ko kasi duit raya tak kat anak orang lain?by that aku maksud yg dah besar panjang.kalo ada aku mai beraya!

    ReplyDelete
  6. Deviki: yeah.makin tua makin tak best.i guess sebab commitment kot.haha

    Amin the Amin: ye.appa aku bagi lagi kat semua sedara mara aku yang dah besar kecuali dah kerja.yang dah kerja dia tak kasi dah.ko dah kerja,so tak dapat. :D

    ReplyDelete
  7. haha dee. beli kad yang bunyi2 tu mcm kte jmpe kt kl sentral.

    ReplyDelete
  8. saya bangkang!bila masa saya bekerja?saya takde slip gaji pun!

    ReplyDelete
  9. Syu: Hahaha.yang tu romantik betul.Ain siap nak beli untuk diri sendiri.hahah.

    Amin the Amin: dah tu kalau ko tak kerja aku nak jumpa ko siang hari hari rabu minggu depan kat depan kinokuniya pukul 11am. :D

    ReplyDelete
  10. pass mak aku?plssss..jgnnnnnnnnnnn.hahahaha.lgpun tu dh lepas raya la~
    alamat umah aku no 3/14 warwick st,st james,6102,perth,western australia.nk hanta..hanta la.tp msg pun jadi la.tp aku rasa klau dpt duit raya lagi best.hehe

    ReplyDelete
  11. Hahahahahahahahahahhaa...Memang lah aku tak pass kat mak kau.hoho.Wah.macam mane tu ek?aku tak reti sangat nak post international ni.tak pe,nanti tanya bf aku macam mana.hehe.aku selit la duit raya nanti. :P

    ReplyDelete
  12. aku nk duit kaler purple,ok?kaler hijau,merah,biru(biru ke?).Hehe>tp klau kau dapat post kau sendiri pun best jugak.bungkus dlm kotak

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. wow.purple duit ape weh?haha.Jap.ni Ringgit Malaysia ke Aussie Dollar?haha. XD Aku dah keliru kat situ.Tu la kan?kalau lah aku dapat masuk dalam kotak lepas tu kena pos sana,jimat duit tambang kapal terbang.Brape lama la aku kena duduk dalam kotak tu.hehe

    ReplyDelete