Wednesday, September 9, 2009

Wargh.

Harini status kat FB aku banyak macam tak best je.Ada yang post Bored sampai 2,3 orang dalam satu masa.Magis! :D haha.Tapi memang ada sesuatu harini.Yang aku kurang pasti ape benda sebenarnya.Tapi macam aku pun agak bosan harini.Aku macam tak tau nak buat ape.Ada je plan tadi dengan Zati pasal nak buka puasa sama2 tu.Tapi aku sms Irfan tak reply2 pulak.Agaknya tido kot.Aku try call pulak.Tak dapat.Operator pe lancau tah yang jawab.So,aku assume dia tak caj hp dia.Tapi selalunya kalau tak caj hp dia akan bagitau aku,battery phone nak habis.Ntah lah.Aku tak tau ape jadi kat dia harini.So,peneman aku hari ini adalah Joe Marc kat Facebook. :) Since orang yang aku berharap dapat menenami aku tu tak de kan~ Nak buat macam mana.

Aku rasa plan berbuka puasa ni kena tangguh lagi lah nampak gayanya.Haih.Sedih benar.Asik tangguh je.

Post a Comment