Saturday, September 5, 2009

Wishlist aku sebelum Konvo 2010

Aku ada wishlist,sebelum aku Konvo.Setahun lagi tu.Mesti boleh tercapai punya lah.Haha. :P

  • DSLR Camera of my OWN. – Aku nak beli sendri kamera DSLR.Puas hati aku time amik gambar time konvo nanti.Walaupun yang aku kenal sikit je since geng2 semua dah konvo tahun ni. :(
  • New laptop – Aku nak laptop baru.Ceh.Dah grad pun nak laptop buat ape lagi kan?Bukan nak buat kerja pun pakai laptop lagi.Haha.Mana la tau.Kot2 aku sambung study ke kan?Haa.Aku skang dalam mood nak study ni.Jangan main2.
  • iPhone – Ni aku berangan je lah nak.Macam tak nak pun ada.Tapi macam nak jugak.Tempting bila tengok iklan dia kat TV.Dulu aku cukup benci iPhone ni.Haha.Tu lah orang cakap,semakin benci kita,semakin sayang.LOLX.
  • Room – Aku nak bilik aku sendiri!Haha.Skang ni aku dah jadi agresif dah dengan mak aku.Sikit2 mintak bilik.Haha. :P Kesian aku.Dah umor 23 pun tak de bilik sendri lagi.
  • Irfan dapat kerja – Since Irfan pun akan grad tahun depan,so aku berharap dia dapat kerja lah.Bukan sebab aku nak duit dia ke ape ke.Aku tak nak pun.Just that kalau dia dapat kerja,senang la mama dengan ayah nanti.Tak ke yang? :)
  • Aku dapat kerja – Ni aku tak janji.Haha.Sebabnya aku memang malas nak kerja.Tapi kena la kerja kan?Tengok lah macam mana.Kalau ayah aku kata aku boleh je nak sambung study lagi,aku sambung la study.Kalau tak,aku akan mencari kerja.Job hunting orang cakap. :D
  • Oven – Aku suka baking.Tapi masalahnya umah aku ni tak de oven la pulak.Haha.So aku nak la satu oven nanti.Untuk aku nak bake cakes ke ape ke.Best tau! XD

Dah dah.Aku pun tak tau ape wishlist aku.Benda aku nak memang banyak lah kan.Tapi yang ni je la yang ok-ok pun.Lain2 tu macam aku nak kereta la ape lah.Tapi tu kena tunggu opsyen aku dapat kerja dulu baru boleh fikir.Haha. :D Worait.Ciao.

1 comment