Saturday, September 5, 2009

Wonderpets.Oh tak ada kaitan pun.

Tadi aku search wonderpets kat YouTube.Ada lah jugak yang versi Bahasa Malaysia punya.Haha.Lawak gila la lagu dia.Seriously macam mana la derang boleh terfikir nak alih bahasa lagu tu dari English ke Bahasa Melayu.HAHHAHAHHAHAHHAHAHAA.Tapi,dengar kata lagu yang versi English pernah menang award kat EMMY kot.Ntah abaikan.

Sebenarnya post aku ni pun bukan untuk Wonderpets tu.Sebenarnya aku post ni saja2 je sebab aku macam agak kebosanan.Heh.Selalunya hari sabtu ahad cam ni aku keluar jalan2.Tapi since teman berjalan aku balik kampung,jadi aku macam malas nak keluar sorang.Kalau bukan bulan puasa,aku dah lama keluar.Haha.At least boleh lepak2 kat coffee bean ke,minum2 makan2 then baca buku ke.Since aku dah stuck kat rumah ni,agak membosankan lah.Aku plak tak nak lah kacau kawan2 aku.Kalau derang yang ajak aku keluar tak pe lah.Aku tak nak kacau derang. XD

Harini,aku download lagi Hafiz AF7 tu.Masih Jelas.Macam rasa best pulak lagu tu kan?Haha.Orang dah habis dengar aku baru nak dengar.Ah.Tak pe.Biarkan lah.Ada korang susah?Haha. :P

Sayang,mana kamu~ Haihs.

2 comments

  1. dun forget nanti inform syu bila convo so i can come! ;)

    dee kalau ada bonus link or realrewards redeem je la pakai tu.
    syu dulu pernah redeem oven. kecik je. comel lak tu. haha.

    ReplyDelete
  2. Hehe.Okeh2.Segan la pulak konvo sorang2 ni.isk.

    Ada kot ayah dee card tu.tapi tak tau ada pakai ke tak.nanti nak mintak lah.boleh jugak at least collect points.hehe

    ReplyDelete