Sunday, October 4, 2009

Beraya lagi! :)

Harini pergi beraya lagi.Tak sedar diri tu,almari kena kemas kan nanti sebab beli almari baru.Rumah kena kemas kan jugak.Tapi tak pe,g raya dulu kan.Bila lagi nak raya.hehe. :) So,aku terbangun sebab Irfan tertinggal dompet dia kat dalam handbeg aku semalam time pergi beraya tu.Sorry sayang. :’( Then,dok ber sms lah dengan dia.Kata nak aku hantarkan ke tak ke ape semua.Dia kata tak payah,esok dia datang amik kot.Atau tengok lah macam mana nanti.

So,aku dok sms Irfan then sms Zati jugak pasal nak g open house rumah Ezzatul. :) Then bila dah set time semua,aku pun tertido balik.Hehe.Tertido sampai lah pukul 1pm!!Gila lah.Janji dengan Zati 1.30pm nak gerak ke rumah Zatul.Haha.Aku pun terus sms Zati balik,kata dalam 2pm atau 1.45pm cam tu lah.Sebabnya aku tertido.Haha. :P Lepas bangun tu,terus mandi semua lah.Mak dan ayah aku tak de kat rumah.Derang g Home Deco fair kot kat KLCC katanya.So,aku pun gerak lah terus ke rumah Zati dan terus ke rumah Zatul. ;)

Sampai2 rumah Zatul je,macam Zatul tak de kat bawah tu.Hehe.Aku pun tak tau dia g mana.Call2 tanya dia kat mana dia kata kat rumah.Hehe.Then aku pun cakap la aku kat rumah dia ni.Dia terus turun bawah.Hehe.Then,makan lah…Ada nasik minyak,daging kurma,ayam merah,acar semua lah.Buatan sendiri ok.Hehe.Sedap! :) Tengah2 nak makan tu,Yana datang dengan kawan projek dia.Hehe.So,derang pun join la ktorang makan2 kat luar rumah Zatul.Lepas makan,main amik2 gambar.Dayan pun call kata dia nak g rumah Faezah dulu.Tanya aku nak g ke tak.Aku pun cakap la,aku nak g tapi tak tau kat mana rumah dia so aku macam mintak Dayan datang rumah Zatul dulu.Hehe.So,Dayan pun datang dengan Syahrul.Tunggu derang makan2 skejap,then aku hantar Zati dulu,then terus gerak ke rumah Faezah.

IMAG0468

*Kat rumah Zatul. L-R : Zatul,Me,Liyana,Zatie and Dayana*

Berlaku sedikit kesesatan di sini ya.Hehe.Dayan punya google map salah.Hehe.Dia tergoogle map untuk kawasan lain.Hehe.Nasib baik lah jumpa jugak akhirnya.So,kat rumah Faez ada Yu Hon dengan Una. :) Lama betul tak jumpa Yu Hon.Haritu dah jumpa Una dah kat rumah Liyana.So,makan lagi!Laksa dengan kek batik.Hehe.Then,sembang2 lah.Macam biasa,Syahrul kena interview la dengan rakan2 karib ktorang.Haha. :P

Then balik tu aku cakap kat Dayan,kata kalau nak g rumah Zati malam kang,sms la aku.Sebab aku memang g. :) Makan lagi ye kawan2!haha.Sesi malam pulak.Ada lagi gambar2 ni nanti akan diupload dalam post yang lain. ;)

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017