Saturday, October 24, 2009

@*%&@$&@#*

Haha.Aku agak tensi dengan FYP ni.Macam mana la nak buat sampai menjadi macam ape yang supervisor aku nak tu?Nak pakai flash tak boleh.Kena pakai authorware jugak la ni gamaknya.Tapi Authorware tak seberapa popular kat internet.Tu yang payah gila nak cari reference.Aku emel Sir TJ pun tak reply,message kat FB pun tak reply.Haih.Tak pe lah.Aku buat ape yang termampu je la.Yang seakan-akan ape yang supervisor aku nak je la.Kalau dia tak puas hati,aku tanya dia pulak macam mana nak buat macam yang dia nak tu. :)

Payah,payah.Tak tau lah tahap confident tu macam dah tak de.Tak confident untuk PASS dah ni.Walaupun aku buat dari scratch balik FYP aku ni.Tapi,aku macam tak de confident langsung.Walaupun semua benda dah hampir settle.Just nak letak background sound dengan button on off je tak de lagi.Yang tu memang haram tak tau buat.Dah la pakai coding2.Sape2 sini reti pakai Authorware?Haha.Mesti tak de kan?lol.

Payah2.Ni aku terlupa nak letak satu button lagi.Kena alter lagi la gamaknya.Button Glossary tak de pulak.Haih!Tak pe itu small matter saja.Boleh nak edit kurang dari 5 minit pun sebenarnya.HEHE.Kechoh lebih kan aku ni?

Argh.Mau pigi jalan2.Cepat la sapa2 nak bawak aku g jalan ni?Mama?Appa?Kawan2?Bf?Haha. :P

2 comments