Thursday, October 1, 2009

Kerja lagi?

Hurm.Aku sebenarnya malas nak type post ni.Tapi since aku macam nak sharekan sesuatu,aku pun dengan rajinnya menaip post ni.

Al kesahnya,aku sebenarnya tak boleh nak kerja lagi buat masa sekarang ni.Satunya,mak aku tak bagi aku kerja selagi aku tak habis FYP aku ni.Dah tu pulak,aku pun memang malas sangat2 nak kerja buat masa sekarang ni.Aku dah jadi rajin belajar.Aku tau macam mana nak divide kan masa aku.Kau tak perlu nak sangkalkan ye,cik adik. :) Eh eh aku tak marah pun kau kata aku buat kerja last minit.Sebab aku tau lah aku buat kerja ke tak.Hehe.Ye aku tau kau tersangatlah rajin dulu2.Kau buat FYP kau satu malam sebelum nak present.Lepas tu kau tak submit Thesis kau.Itu yang kau nak banggakan dan kata kat aku yang masuk sem dah lama tapi aku tak de buat ape2 langsung pasal FYP aku?Oh please lah cik adik.Sem ni lah aku jadi paling rajin sekali.Tak pernah aku serajin ni tau.Ye aku admit,memang aku ada stop sekejap buat FYP aku dalam masa sebulan ni.Tapi oh God,raya kot. :) Hehe.Tak pe,aku tau kau tak raya.hehe.kerja mencari duit dan sesuap nasi.

By the way,thanks so much.bukan aku tak appreciate,tapi seriously mak aku tak bagi aku kerja skang ni.tak pe lah ye.mungki bukan rezeki aku kot~ :D

2 comments :

  1. owhh
    neh blog dia ehh..
    dah singgah! dah singgah!
    hehehehe!
    keep writing..:D

    ReplyDelete
  2. Haha. :D Ye.ini blog saya yang saya sayangi. XD

    Mari singgah! :P

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017