Wednesday, October 14, 2009

Nak buat weh..

I feel like baking now.I want to start baking all over again.Thank God aku ada buku recipe yang Mas belikan untuk aku dulu tu.Siap dengan icing beg lagi!Cayalah.Baru pakai 1 recipe je dalam tu.Rasanya nak buat yang lain2 jugak.Dah lama tak baking.So,rasa macam hilang touch dah.LOL. (Macam lah aku ada bakat sangat.aha)

Nak buat kek.Nak buat cupcakes.Nak buat macam2 kek!Argh!Tensinya.haha

3 comments :

  1. buat bday cake utk aku leh?
    aku nak mcm new york cheese cake tu,ok?
    hahaha
    tp aku x tau aku balik bila lg
    damnnnnnnnnnn~ =(

    ReplyDelete
  2. mas: kite dah tempah satu kek dah la dari dier.. haha..

    ReplyDelete
  3. Mas: hahahhaa.new york cheesecake nanti aku tengok recipe dia dulu.haha.kalau payah sangat,aku kasi cheese je la. :P

    Syg: kamu punya kek saya dah tempah kat kedai suruh buat.haha. :P

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017