Tuesday, October 6, 2009

Sangat tak baik.

Kadang2,kita tak nampak,apa yang kita buat tu akan effect orang lain as well.Kalau nak buat sesuatu,tengok sekeliling.Tengok kiri kanan depan belakang.Fikir apa akan terjadi kalau kita buat macam tu.Aku tak pernah meminta sesuatu yang bukan2 dari kamu.Kenapa kamu suka memusnahkan tali persahabatan aku dengan kawan2 aku?Ye aku tau.Pada mulanya memang dia kawan kau.Tapi dah menjadi kawan aku.Kami bukan rapat sangat pun,sekadar berkongsi cerita.Aku percaya dia kerana dia kawan kau.Tapi,sekarang kau menyakitkan aku lagi sebab nya kau telah melakukan sesuatu yang agak tak dapat diterima oleh dia.Kenapa kau melakukan sedemikian?Tak sedarkan kau atas apa yang kau dah buat tu?Tak pe lah,kau buat apa yang kau nak buat.Aku dah tak nak tolong kau lagi lepas ni.Aku nak jadi apa yang aku nak jadi.Kau?Kau jadi lah apa yang kau nak jadi.Aku tak nak tolong kau lagi.Untuk menjadi seseorang yang bagus,kononya lah.

Ya.Katalah aku sengaja marah kau.Mungkin kau akan sedar satu hari nanti kenapa aku marah kau sebab perkara ni.Orang lelaki,memang lambat matang bukan?Tak tau lah.Mungkin takkan matang langsung kot.Buat lah apa kau nak buat,ye.Aku takkan halang,tegur ataupun marah sekalipun lagi dah.Aku giveup,dengan kau.

Sekian.

4 comments :

  1. tak tahu nk cakap apa.
    tapi mungkin ini mengajar kita.
    mungkin ini buatkan kita lebih tabah.
    mungkin ini buatkan kita lebih sabar.
    cool girl.
    sorry tak pandai nasihat2 sbb aku pun sewel jeh.
    dah laa takyah sediy2..
    jom kita gi tengok momok takpown jin notti.
    keh keh

    ReplyDelete
  2. eish, deja vu la pula.

    get well

    ReplyDelete
  3. Kerol: Lol.jin notti.tak nak lah.ada mawi.saya tak minat sangat mawi. :P

    Hunky: hehe.dejavu kenapa ya? :D

    ReplyDelete
  4. haha, pasal past experience yang agak sama.
    same plot different characters.

    (yg part laaasst sekali tu pula, berjuta kali saya dgr from ex2 saya. Hmph.)

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017