Friday, October 16, 2009

Sapa hot?Sapa not?

Haha.Sapa hot?Korang ada kenal orang yang hot tak?hot ni kalau bagi perempuan maupun lelaki,mesti ikut cara pemakaian aku rasa.kalau dia pakai hot pants,pmpuan tu hot gila.kalau pakai dress ketat2,hot aw!kalau laki pulak,kalau pakai suar slack tu mesti hot.haha.aku tak tau la korang kan (tapi tak payah nak deny,aku tau la kalau laki pakai suar slack tu memang hot habis) tapi aku nampak laki yang pakai suar slack memang hot!haha.nak tau kenapa?HAHA.aku rasa korang2 pun dah tau kot. ;p Susah nak cari lelaki yang hot.aku pun tak tau lelaki hot tu macam mana.haha.korang tu tak macam mana lelaki hot.kalau macam Mario Lopez tu hot tak?haha.kalau nak tau muka dia macam mana,search kat internet.aku malas nak taruk sini.haha.erm,ke macam Enrique Iglasias tu hot?ke gay?adeh.ke lelaki hot = lelaki gay?haha.aku tak tau lah definisi lelaki hot tu wujud ke tak.lol.maybe perempuan lagi sesuai nak di kategorikan sebagai hot@tak.Megan Fox tu hot.tapi betul ke dia lelaki?tak tau lah.hanya dia je yang tau.dengan Allah. :)

2 comments :

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017