Thursday, October 1, 2009

Shopping was fun! :D

Went to OU sebab nak amik the ticket for AAR concert untuk Ain.This Saturday nak jumpe Syuhada,passkan kat Syu the tix.So,after redeem the ticket,aku pun jalan2 lah kat OU.Misi pertama,nak beli baju.Kalau tak beli rasa tak best lah kan.Duit raya ada.Haha. :P

At first nak beli jeans.Tengok ZARA punya jeans.Ok lah~ Cantik.Tapi macam orang tua sangat.Ada bling-bling2 lah ape kat pocket.Aku macam terbayang mak datin yang dah tua2 tapi nak vogue beli seluar macam tu.HAHA.kan? :P So,tak jadi.Then masuk F21.Kat situ macam tak banyak jeans,tapi banyak dress yang corak berserabut.Aku tak berapa minat sangat.Keluar dari F21,aku terus ke Nichii.Hehe.Sini baju dia murah jugak.Cari jeans dulu.Ada,tapi color dia macam tak berapa cantik.Dull looking macam tu.Macam seluar jeans yang dah kena tie die je.Haha.Tapi tak give up lagi.Aku jalan-jalan dalam Nichii lagi.Cari baju yang besar2,shirt besar2 tu.Tah apesal minat pulak baju2 macam tu.Adalah 3 jenis aku cuba.Yang ok 1 je.Tak pe,tibai lah amik je.Hehe. XD Beli la satu baju lagi..Then,aku baru teringat,kat Kitschen pun ada seluar jeans.Sebab aku teringat Fau ada beli kat situ.Terus serang Kitschen.hehe.Masuk2 je nampak satu baju hijau checked2 ni.Uish.Kaler dia sungguh menikam kalbu!Haha.Aku sungguh minat dengan baju itu.Wargh!Tapi tak pe,aku dah pegang dah.Jalan,jalan lagi,aku nampak lagi satu baju checked kaler biru muda.Erk.Cantik jugak ni.So,pegang lah jugak nak bawak try..Then,aku lalu kat bahagian lelaki.Wah.Ada sama macam baju checked biru tu lah.Sebijik corak dia!Aku macam.Beli kat Irfan pun syok jugak ni.Boria lah katakan~ Hahahaha.Baru romantik.. GKK.

Aku pun try baju checked2 yang aku pegang tadi tu.Memang yang biru tu menikam kalbu dari yang hijau rupanya.Sebab yang hijau aku dah beli dah pattern tu tadi kat Nichii.Sama design dia.So,aku amik yang biru,dan aku beli kan satu untuk Irfan. kemeja yang sama corak tu.Sama lah kita.Kain dia agak panas.Tapi tak pe.Tibai pakai je la!haha. :P

Then,g jumpa Irfan jap kat D’rimba.Bawak g Giant temankan aku makan kat Noodles Station,then time nak balik D’rimba balik tu,dia try lah baju baru tu.Muat.Hehe. :D Pakai lah dia baju tu ke meeting malam ni.Hehe. :D

So,okeh.Aku nak mandi!

Aku suka gila beli baju baru sekarang ni argh!Tensi nya!

Edit: Ni baju aku dan dia.Irfan tu gambar MMS,tu yang macam kecik skit tu.Hehe. XD

 

IMAG0452 01102009025

*Aku dan dirimu*

3 comments :

  1. thanks dee for the tix. hari ni dtg makan tau. syu masak sendiri masak merah ayam. thehehe.

    ReplyDelete
  2. Erkk.adeh Syu.sorry lah tak makan tadi.ni baru baca message syu ni.isk.. :( :(
    kalau tu Syu masak,dee dah makan dah..

    ReplyDelete
  3. hehe, takpe. nanti hari lain syu buat lagi.

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017