Friday, October 2, 2009

Sidekick by TMobile.

Oh.Now i know the brand of these phones.Forget everything,HTC ke ape ke.I saw this phone yesterday on the lame Ashley Simpson Show.Haha.The 4-5 years back TV show about the good old days of Ashlee Simpson.When she’s still with the big haired Ryan Whatsoeverhislastnameis.Suddenly,I remebered.I was once like in love with this phone a long time ago.Time tu tengok kat movie omputeh je.Haha.Thought of tak de kat Malaysia pun dulu this kinda phone.Macam seriously i don’t know kat malaysia still ada ke this phone jual kat sini?

So now this Sidekick has a new phone coming out.The Sidekick LX.Wargh! XD I want it want it want it! :D Byebye rm150 phone.HAHA. :P

Oh oh.Kalau beli pakai kat Malaysia sure rare gila.Haha. XD byebye iPhone,byebye blackberry,byebye SE X2,X3 (hurm..not sure yet kalau nak bye bye kat X2 & X3 tu.Haaha) HELLOOOOO SIDEKICK!!! hahahah. XD

t-mobile_sidekick_lx_1

 

Where can i get this phone in Malaysia? Lowyat?Heard that Sidekick 3 is also chun!haha.Price comes first lah. :) DSLR lagi kan? TMobile.Cepat lah bukak one kedai kat Malaysia ni.Tak payah cari orang untuk unlocked lagi. XD

3 comments :

  1. blackberry?oi~oi~oi~
    haahahha
    hp ni mcm dlm gossip girl laaa
    kat sini ada design mcm tu
    sbb ada kawan aku guna
    tp aku rasa brand dia lain la
    perghh..ni baru nmpak utk bergossip
    blackberry mcm nmpak utk org corporate

    ReplyDelete
  2. hey me too
    aku sukak yang ala gini..aku suke since tgk cite twins ashley n mary kate olsen pakai in new york pe jadah aku lupa cite tu..tapi siap letak bling bling on it..hey bpe hege die? wht else applications?

    ReplyDelete
  3. Mas...blackberry pun aku tak mampu.inikan yang ini.Hahahah. :D Saje2 je.sebab aku rasa lah kan,kat Malaysia ni,kalau nak pakai sidekick ni memang payah habis lah.nak cari pun tak tau ada ke tak.dah tu kalau ada mesti comfirm harga mahal.haha.

    Yana.mari2..tapi aku tak de wang nak beli.aku carikan kat mana ada,ko beli.ok?hehe

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017