Saturday, October 10, 2009

Supercars day!And handphone syndrome.

Oh harini je aku nampak 2 supercars depan mata.dan dua2 kereta itu berjenama Ferrari.Satu merah,satu kelabu.Ape kes sebenarnya ni?Haha.Yang merah tu nampak jauh je lah,kat highway guthrie.Yang kelabu tu nampak kat Bukit Jelutong,dia lalu kat depan kedai Restoran Kayu Manis.

Aku tak tau jenis ape.Tapi agak mengancam.tu baru Ferrari je.kalau la Lamborghini ke yang lalu,seriouly aku akan mati selama 10saat.haha.aku tetap rasa Lambo lagi gah dari Ferrari.kenapa ekh?haha.fikir le sendri. ;)

Then,masa balik tu,aku nampak satu kereta Lotus.Number plate dia LOTUS 71.Aku tak tau jenis ape.nak kata Elise,tak mungkin sebab Elise buruk ya amat!Ni lampu blakang dah serupa Ferrari dah aku tengok.Maybe Lotus Evora.tapi,dah masuk ke Evora?dah ada ke?hehe.Tak tau lah aku.

Oh ye buat Asyraf,akak tak pasti HTC Diamond2 tu ok ke tak.Tapi,kalau dalam hati kata nak iPhone,beli je iPhone.Jangan survey hp lain dah.ehe.Tapi,kalau hati kata nak pakai handphone touchscreen,akak rasa baik beli yang kita senang nak cari dealer and warranty and barang accessories.Akak tengok,HTC tu lah paling ok stakat ni.Dulu akak nak recommend HTC Touch Pro,tapi ingatkan time tu dah suka Hero,so akak malas la nak recommend dah.kang lagi pening.hehe.tapi tak pe,beli yang mana berkenan di hati.Nokia je lah.Hehe. :P Lagi senang nak alter.Tapi,kalau nak nampak macam konon gah,iPhone pun dah lame dah skang ni.Mudah nak cari orang yang pakai iPhone skang ni.infact budak skolah pun dah ada yang pakai.Kalau nak yang lain dari yang lain,beli yang orang tak pakai. ;) selalunya,akak memang macam tu.Hehe.Ape2,terpulang la kat Asyraf.

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017