Thursday, November 5, 2009

Aman hidup aku akhirnya!

Aku tak pernah rasa seaman ini!Aku tak pernah rasa seseronok ini!Haha.Aku rasakan,orang itu penakut!Amat penakut!HAHA.Wahai mamat yang tak sedar diri,aku tahu ko takut.haha.kalau tak,kenapa ko delete aku dari FB ko?haha.wah wah.terima kasih lah ye.Aku sebenarnya dah lama nak delete ko dari FB aku,tapi tak sampai hati pulak kan.So,ko dah memudahkan aku.Terima kasih banyak-banyak.

Tapi,still aku tau ape ko tulis kat staus ko and so on.Macam mana aku tau.RSS lah! haha. LOL. tak de lah.alah sebenarnya aku dah hide ko dari status update aku dah lama.

Okeh dude,i’ll be waiting at the peak too!

Post a Comment