Wednesday, November 25, 2009

Busy busy busy.

Since 3 minggu lepas i’ve been busy with my FYP2.Orang kata biar perhabis terus senang.So,aku korbankan la masa untuk jumpa kawan2 aku. :( Mas dah balik Malaysia tapi aku baru jumpa dia skali je.Itu pun skejap sangat!Mas,aku minggu ni balik kampung Penang.Esok petang aku balik dah.Sampai ahad.Thesis aku pulak tak bukukan lagi,next week baru nak bukukan.Argh.Banyak la pulak kan benda yang menghalang time-time macam ni.Isk. :( Sedih betul lah.

Aku nak dengar gossip2 kau wehhh! HAHA.Haritu cerita tak habis pun lagi.Aku tak berapa faham sangat sebab kau cakap laju gila.haha. :P Tak pe,nanti kita jalan2,survey2 la ape2 yang patut.I miss hangout with you.

Argh.Thesis ni la yang menyusahkan aku skang ni.Aku berserah je la nak dapat berapa markah pun.Dah tak kisah dah janji aku submit.So,aku dah submit yang softcopy kat supervisor aku tadi.Itu pun just yang the body part of the thesis je.Acknowledgement la ape semua tak buat lagi.Kelam kabut buat thesis sangat.haih.tak pe lah.dah pass dah pun. :)

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017