Friday, November 13, 2009

HAPPY BIRTHDAY MASTURA!!

MAS!

Happy 23rd birthday!

May all your wish comes true :)

We all love you here.Jangan tensi2 kat sana.Kau dah nak balik kan.

Chaiyo Mas untuk paper last kau nanti!

:)

Ha.Kalau korang nak tau,aku kenal Mas ni kat Uniten.Sama2 orientasi,satu batch November dulu tahun 2004.Wah,aku dah kenal kau 5 tahun ye Mas?Lamanya!Hehe.Time tu,Mas baik dengan roomate aku,Eva.Derang satu kelas rasanya.Mas selalu datang bilik aku lepak,buat assignment semua.Tapi sejak Eva dah tak de (tak tau dia g mana selalu tak balik bilik tau dia ni.hehe) Mas pun dah jarang datang.

Wah Mas.Selamat Hari Lahir yang ke 23.Semoga semakin membesar dan membesar!Haha.Ape yang membesar?Ketinggian dan kandungan lemak kau.Sebab kau kurus sangat.Jangan jadi Fau.Fau tu dia tak nak makan je kerja. :p Jangan marah Fau~ Gurau2 je~

DSC03610

*Saya sayang orang itu sangat-sangat!*

5 comments :

  1. Happy birthday Mas
    may Allah bless you for the joy and happiness.good luck in ur finals.

    - love from ur unitenians batch..haha..bpe kerat sgtlah batch kita..takkan ko tak ingt aku mas! lyana-

    ReplyDelete
  2. thanks~ =)terharu aku kau buat post utk aku.kau mmg best dee.hahahaha.

    ReplyDelete
  3. hi mas. hepi besday jugak. :P

    ReplyDelete
  4. Hehe.Semua wish kat Mas! :)

    Haha.aku memang akan buat post khas! :) jangan risau!hehe..

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017