Sunday, November 15, 2009

Happy Birthday Yana!

Okeh.Ni birthday kawan baik aku lagi sorang.hehe.Liyana Saidi namanya.Dia ni kawan baik aku kat uniten.Dulu pernah satu rumah kat Ilmu time tu.Dengan aku pernah panjat balkoni kat ilmu nak g rumah dia.AHA.ko ingat lagi tak incident tu?Aku datang tiba2 muncul kat balkoni ko.hahaha.terkejut beruk semua orang.

So,yana.Happy Birthday!! Semoga panjang umur,murah rezeki kehendaknya.Jangan emo2 sangat.Kita grad tahun depan sama-sama okeh!Aku tau kau boleh!Aku pun boleh!haha. :P Well,ape2 bagitau la aku ye..Subang Bistari tu dekat sangat la dengan rumah aku. :)

9616_161290428918_634608918_2708073_2717921_n

*Yana dan akuh.Mak sayang kau nyah!haha*

2 comments :

  1. ya ampun...Alhamdulillah..
    TYSM for the posting..adeh malu >.<
    naseb baik tak cite trajedi hitam di rmh..kekke..jgn2..hihi

    ingat gila! baru teringat..hahahah.yela mna taknya buang karen je aku nk trun bwh naik tga blk pdahal bole pnjat ikot balkoni..bole plak time tu pkr..eh rmh ko ni bkn rmh sebelah aku ke?..hahhaa..kelaka nk mati..

    tengyu so much babe..aku pun harap kita sama-sama grad bersama..and i wish evrything goes fine..do ur very best oke dee! insyaAllah n i believe u can do!

    ReplyDelete
  2. Hehe.:) Tak payah nak malu2.Aku memang suka tulis blog ni.hehe.Dah birthday ko aku type lah.

    Haa.sapa eh roommate ko dulu tu,kak ape tu?dia la paling terkejut skali.hahah.Lawak btol la time tu.

    Jom Yana.kta grad sama2.Tak sabar nak konvo!

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017