Saturday, November 14, 2009

Konvokesyen Tadika dan OUM!

Haa.Harini hari Sabtu.Biasanya Sabtu,aku akan keluar dengan parents aku.Ingatkan harini aunty aku nak datang rumah aku,tapi tengok2 dia tak jadi datang harini sebab anak dia grad tadika.hehe.Cute kan grad tadika?Best student tu,Adam Nufail b Zahidi. :) Tahun depan darjah 1.Hehe.

So,aunty aku ni nama dia Muzawati tapi aku panggil Cuwie.Cuwie datang esok dengan suaminya,Uncle Dee. :) Nama macam nama panggilan aku kan,Dee.haha.Lantak la.Esok,Cuwie sampai KL dalam pukul 10am kot.Then kena amik jubah konvo dengan mortar board kat OUM,KL.Then tak tau la ape plan parents aku.Ada lah tu aku ada dengar ura-ura kata nak g Pavilion.Hehe.And makan kat Tony Roma’s.Tak tau lah.Aku ikut saja. :) Tapi,tak jumpa la aku dengan Irfan. :( Tak pe ye sayang,bb jumpa kamu Isnin nanti ye.Kita pi makan-makan.Kamu kan suka makan-makan.Hehe.Kalini kita makan kat tempat best ye.Tak nak la Chilis ke ape ke.Tu normal suda.

Malam ni,mission aku nak siapkan card untuk Irfan,dengan nak buat animation untuk FYP aku.Masyura suruh aku buat splash screen dengan tambah animation skit.So,kenala alter skit lagi.Nak PASS kan?hehe. :)

Well,aku semalam format laptop aku,tu yang tak de post baru semalam.Format sebab laptop dah makin rancak buat hal.Aku geram sangat.Ni pun baru je lepas install Windows Writer. :) Aku tulis blog guna ni,sebab tu la tak update semalam. :) Lega aku,laptop dah format sebelum aku present.HDD partition C: pun tak full dah.

Semalam malam aku sempat bakar cupcakes kecik2.Haha.Kempunan nak mambakar je aku sebenarnya.Lantak la sukatan betul ke tak ke.Aku dah la tak de penimbang ape semua.Tray2 semua tak de.Haha.Cincai je la.Nasib baik kat BAGUS ada jual cawan yang jenis tak terbakar kalau tak pakai tray betul2 pun.So,cawan aku tu jadi cam tu la.Semalam aku buat Chocolate Chip cupcakes/mini muffin. Sedap seyh! (Puji diri sendiri)

Saya sayang boyfriend saya. Hehe.

 

IMG_1156

*Chocolate Chip cupcakes/mini muffin*

Post a Comment