Wednesday, November 11, 2009

Video converter cam haram

Adoi lah kenapa la video converter aku ni macam haram?Ada ke patut time2 macam ni lah nak buat hal pulak.Aku kasi lesing skali ka laptop ni baru tau.Bayangkan lah,aku buat FYP aku entirely guna laptop aku yang memory dia dah semakin low each and every day.Argh! Tensi gila aku skang ni.Dengan nak tunjuk kat Masyura nanti hari Jumaat ni.Adoi lah!

Pening kepala lah!

Post a Comment