Friday, November 13, 2009

Wah!

So okay.Sorry aku lambat update blog aku.Sebabnya aku bertungkus lumus menyiapkan FYP2 aku.Dah sekarang FYP2 aku dah siap 100%! Wah.Tak pernah aku siap seawal ini.InsyaAllah tak ada ape2 dah yang kena alter kot.Harap2 la.Nanti aku kena jumpa dengan supervisor aku untuk kali terakhir kot sebelum aku present 18th November ni. :) Aku harap,kali ni aku lepas.Aku dah tak tahan nak duduk dan buat benda yang sama berulang kali.Bosan!Sebelum ni,aku neglect FYP2 aku sangat kot.Sebab tu lah tak pass.Kali ni aku memang buat dari scratch dari awak sampai akhir.Dan aku tak buat last minute macam yang sesetengah orang cakap kat aku.Alhamdulillah.Bukan aku nak bangga diri,tapi aku suka,FYP2 aku siap tepat pada masanya.

Yelah,minggu depan aku hari isnin ada hal penting sangat! Birthday orang yang aku cinta,Irfan.Jadi aku dah aturkan sesuatu untuk dia.Sesuatu yang aku sendiri tak pernah buat kat sesiapa pun! :) Dan Irfan pun tak pernah ke situ,jadi aku memilih tempat tu lah untuk kita sambut birthday Irfan sama-sama. :)

Ha.Harini birthday kawan baik aku! MASTURA!!!!! :) Nanti aku buat satu post khas untuk kau okeh. :)

Happy Birthday!!

2 comments :

  1. babe! good luck fyp! buat solat hajat and bykkan berdoa..insyaAllah i believe u can do it and pass safely. do your very best and bring out all the effort that u had done..
    aku doakan yang terbaek utk ko!

    ReplyDelete
  2. good luck for your presentation!~

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017