Wednesday, December 2, 2009

Aku bergetar tersentuh dia..

Okay jangan tertipu dengan tajuk tu ok.Haha.Sebenarnya aku just nak bagitau yang aku tersangatlah malas nak mencari kerja skang ni.Memandangkan aku dah tamat belajar di uniten,dan sememangnya parents aku macam dah aturkan pulak percutian2 yang berbagai2 untuk aku lepas ni,so aku rasa macam tersangat malas nak cari kerja dulu.Ye la,baik aku kerja selepas aku balik dari bercuti2 tu kan?Kalau aku mintak kerja skang,nanti mana boleh suka hati je nak amik cuti.hehe. :D

Aku tak tau aku nak kerja kat mana.Pilihan aku masih TV3 jugak.Sebab dekat dengan rumah dan orang2 yang aku sayang.Kalau TV3 tak dapat,aku nak try IBM.HAHA.Sebelah je ok.Kalau tak dapat IBM,aku nak try benda lain yang seangkatan dengan nya.Kalau sales person jual kereta pun aku sanggup nak kerja.Mofaz ke,Naza ke.Hehe.Skang ni aku nak cari kerja yang aku enjoy buat.Memang takkan dapat untuk first trial orang cakap,tapi tak pe,aku cuba jugak sampai dapat. :) Memilih pun memilih la.Lantak la ape orang nak cakap.

So,skang kena start cari kerja dulu.At the moment,biarlah aku duduk rumah dan enjoy life.

3 comments :

  1. chill ur holiday with parents wei..later than ko cr keje..insyaAllah..pasti ada keje..ko jgn risau..tapi kena keje kuat sikitlah n byk bersabar if keje ssh nk dapat,tapi aku yakin ko bole wat.

    ReplyDelete
  2. Yana: itu lah babe.tapi aku nak lepak2 dengan ko lagi.bila ni? :D

    Piston: hehe.TnB tak nak lah.hehehehe.macam susah je.

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017