Tuesday, December 8, 2009

Langkawi here i come. [kurang bersemangat]

Aku akan ke Langkawi esok. Flight aku rasanya malam kot dalam pukul 8.05pm.So,aku kena ada kat KLIA around 7pm lah.Tapi internet tetap aku akan bawak sebab aku tak boleh hidup tanpa internet ni.GKK.Segala modem dan laptop akan aku bawa ke Langkawi.Ini dah masuk kali ke 3 modem aku bawak ke Langkawi dan mungkin ini merupakan perjalanan jauh modem aku yang terakhir kot.Hehe.Sedih kan dia.Kalau la modem aku ni boleh berkata-kata,mesti dia tak nak perpisahan itu terjadi.GKK.

So,aku kat Langkawi nanti nak buat ape pun aku tak tau.Yang penting aku akan tido tapi sebelum tido tu aku akan tengok TV atau movie atau ape2 je la yang tak bosan.Main internet ke ape ke.Haha.Sms Irfan ke,sape2 je la yang nak sms aku.Yang penting gambar aku akan amik sebanyak mungkin!Camera girl la katakan~ haha.

Aku dah plan hari Jumaat pagi aku nak g naik kereta kabel.Kali ni no excuses.Nak naik jugak!

So,kalau korang nak tau aku dapat naik ke tak,tunggu dan lihat! :)

1 comment