Friday, January 1, 2010

Azam?Resolutions?

Well,aku tak de set apa2 untuk diri aku pun bila tiba new year.Sounds like a loser?I don’t know and actually I don’t think so.Aku pun tak tau kenapa.Maybe aku ni jenis yang suka go with the flow.Tak suka set set apa benda yang aku nak tahun ni.Tapi,mungkin bagus jugak kalau set.Kita boleh tau,samada kita ni jenis yang stick to what we wanted or tak.But it is just a matter of life,memang susah nak stick to what we wanted.Mesti ada simpang siur yang akan mengubah persepsi kita.But who cares kan?

Well,for those yang ada buat azam tahun ni yang berjela2 tu (kalau azam menjealouskan x-gf tak termasuk okeh.HAHA) harap korang dapat tunaikan satu persatu sebelum tamatnya tahun 2010 ni. :)

Tahun ni,aku cuma nak cari kerja dulu.Then lepas tu,baru aku buat resolution aku sendiri.Tak semestinya kena tunggu tahun baru,baru nak buat azam kan? :) Everyone has their own ways of listing their resolution.Kalau kahwin,lambat lagi kot.hehe.Nak enjoy dulu! :) Yeh!

Sayatetapsayangboyfiendsayawalauapapunyangterjadi. :)

IMG_2222*MuahX*

Post a Comment