Friday, January 29, 2010

Hadiah Surprise! ;)

Harini aku dapat hadiah surprise dari orang yang aku sayang.Hehe.Dari bf aku la~ Siapa lagi. :) Irfan bagi ak jam tangan! Yay! Sebabnya aku dah lama nak jam tapi tak beli2 pun.Sebenarnya bukan aku sengaja tak nak beli.Cuma design yang aku nak tak de.Itu yang macam tak beli-beli tu.Bukan aku nak suruh dia belikan pun.Ish.Segan la beli2 barang untuk aku ni kan.

So,aku dapat jam baru!Yay! hehe.Tapi,yang peliknya,jam lama aku tu berfungsi kembali macam biasa.Sebelum ni dia gila.Tak betul.Ni ok plak tiba2 dalam 2,3 hari ni.HAHA.Mengada betul.

So,harini aku beli baju n legging kat kedai Love It! kat bawah IKANO tu.Murah2 jugak la.Baju yang jenis kat Jalan Kenaga kot.Aku memang teringin nak g Jalan Kenanga tu.Sebabnya aku nak beli leggings je.HAHA. :P Orang kata situ Wholesale,so tak boleh beli satu helai.Kena beli sampai 6 helai.Kalau satu baju ada 4 kaler,kena beli 4 kaler tu semua.Tapi ok ape.Satu baju dalam rm25 macam tu.Beli 4 dalam rm100.Rm100 dapat 4 baju.Tapi baju yang sama la.Haha.Aku kalau ada adik bradik lain boleh la.Ataupun aku nak jual kat kawan-kawan aku ke.Wah.Boleh buat online shopping blog ni.Jom Jom Aunty Tash (mama Irfan). Kita buat online shopping blog jom! ;)

Secara kesimpulan,harini aku happy.Walaupun mood aku ada yang naik turun dan aku memang sedar aku selalu sangat la marah kat Irfan tapi dia bersabar je.Thanks ya sayang..

IMG_3078

Oh ye,aku dah tukar One Card aku.Yay! Skang One Card dah canggih.Hehe.Dah tak pakai kad lembik2 dah.Pakai kad keras macam credit card tu.Siap ada nama kita print out kat blakang card tu. ;p Cepat tukar sebab nanti dapat additional 3 years free untuk yang dah pernah ada One Card saje. :)

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017