Saturday, January 16, 2010

Happy Saturday!

Hello everyone.Happy Saturday to all.It’s been a while. :) Miss my blog.LOL.Well,i don’t know.Maybe i’ve been busy with things.Tak de masa nak update blog.Interview kerja,went out with friends doing some unbelievable things.Hehe.Well,i still miss blogging tho.So today (tonight kot) i’ll be updating again.Sorry la korang terpaksa baca entry post aku kalini yang paling bosan skali.haha. :P

Well,aku baru tau yang Kourtney Kardashian dah bersalin.Haha.Baby boy named Mason.Cute la jugak.Tah le tak tau aku nak menilai baby yang baru 2,3 minggu lahir macam mana.Kalau dah nama baby tu,cute la kot bagi aku.Haha.Semua muka sama je untuk baby yang umur dalam lingkungan 2,3 minggu.Muka kedut2 skit…mata tertutup je. ;D Tapi yang aku nampak baby Mason ni,mulut dia besar gila.hahahahha.i mean,besar lebar,bukan tebal. :P

Kalau nak tau lebih lanjut g lai official blog of Kourtney :

http://officialkourtneyk.celebuzz.com

Post a Comment