Sunday, January 3, 2010

Pening..Pening.

Aku tersungguh la pening kepala skang ni.Maybe tadi bahana shisha kot.aha. ;p hisap macam konon pro la kan. :P Tapi tak pe,nanti aku nak tido,esok bangun dah tak pening lagi.dan boleh shisha lagi!hurray!!! :D

Well,harini aku tengok Alvin and the Chipmunks 2.Hurm.Boleh la cerita dia.Macam tak de konflik pun ada aku tgk.Mellow gila sebenarnya.Tak syok sgt la macam yang 1st tu.Yang 2nd ni macam dia banyak potong cerita.Aku pun tak tau la.Tapi seriously tak de konflik langsung.Kalau ada pun skejap2 je.Bosan jugak la.Tapi comel la chipmunks tu.Siap ada chipmunks pmpuan lagi.lol. ;p Chippetts.haha. WTF.

So,lepas tu aku terus ke rumah Mas.Then ktorang kuar la.G Pavilion sebab Mas nak cari satu kasut dia minat ni kat Charles & Keith.Dah tengok kat C&K at OU tapi tak de saiz.Tengok2 kat Pavilion pun tak de saiz jugak.Haihsss!Silap2 aku yang shopping baju kat situ.lol.

Lepas kat Pavilion,ktorang makan kat McD Ampang Park tu then terus ke Damai untuk bershisha.Tu yang aku pening skang ni.Haha. ;p Macam2 karenah kan?Tak pe la,sabar je la ye.

Oh ye,harini adik kawan aku kawin.Khairul Anuar dan Dayang.

Selamat Pengantin baru! :)

2 comments :

  1. pandai main asap skang.pasni men kemenyan lak ahohoho!

    ReplyDelete
  2. alah.memang dari dulu pandai main asap. :P itu kenangan silam yang patut lupakan.haha

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017