Sunday, January 17, 2010

Selsema.Demam.

So okay.Aku tak suka sakit.Aku kurang sihat skit skang ni.Tapi aku malas gila nak melayan kesakitan aku ni.Kalau lagi melayan,aku lagi sakit.Pernah skali tu aku sakit tapi mak ayah aku tak tau langsung.aku baik macam tu je.Ubat pun tak makan sangat.Sendri2 je la punya ikhtihar.hahaha. :P Tak pe lah,sebabnya kalau aku bgtau mak aku mesti sure kena bebel sebab sakit.Kang tak pasal2 aku dari sakit fizikal terus ke batin kang semua sakit.

So,skang ni aku demam skit,then selsema kot.Aku rasa badan aku ni tak boleh nak terima kalau mandi time maghrib2 lah.Sebabnya aku selalu mandi tengah2 malam tak de pulak nak selsema.Tapi harini aku mandi maghrib je terus jadi macam ni.choih!

1 comment