Sunday, January 17, 2010

What did i do today?

Siapa nak tau,keep on reading this entry.But to those yang tak nak tau,silalah ke blog2 yang lain yang aku dah linkkan kat tepi tu yah. :)

So,aku bangun tengahari (macam biasa lah kalau tak de plan memang macam ni rutin harian aku ) then lepas aku mandi semua,aku dapat call dari Irfan,dia ajak aku keluar.Then,aku pun ok lah sebab tak de buat ape2 kan.Then,Irfan datang amik aku dalam pukul 3pm lebih.So,menuju ke tropicana city mall.Tengok cerita Sherlock Holmes kat situ.Ni kali ke-2 aku tengok.Sebab masa first time aku tengok tu,macam tak berapa faham sangat dengan cerita dia.Mengantuk time tu sebab dah lewat malam.Kali kedua aku tengok baru faham. :) Kesian kat Irfan sebab budak yang duduk seblah dia bau cam haram. :P

Lepas tu,ktorang g makan kat pizza hut kat TTDI tu.Servis dia lambat gila.Aku rasa tak cukup pekerja la.Orang buat air sorang,serve dalam 3 orang,order pun orang yang serve tu.Restoran ramai gila orang.Haih.Lepas makan semua,aku terus ke old town uptown.Jumpe dengan Mas,Kat,Intan,Fau.Then,derang beli makanan kat uptown.Beli bungkus sebab nya aku pun tak faham lagi (time tu la).Then,baru aku tau,nak makan-makan kat rumah Kat.Ooo.So,semua orang g kedai KK Mart tu,beli air.Then,aku,Mas dengan Fau masuk Watsons.Beli peralatan kecantikan.haha. :P Makeup2.

Then,sampai ke rumah Kat,semua makan dulu.Aku since dah makan dengan Irfan tadi,so aku minum air je la.Then,bermulalah sesi bermekap2.Kat mula2 tak nak join. :P Tapi lama2 tu,join2 la jugak.Beri pendapat.Semua pun join.Dengan Fau dok mekapkan aku dengan Intan.Mas yang cuba nak pakai eyeshadow pakai jari,Intan yang nak pakai eyeliner la.Aku dengan bulu mata palsu.HAHA.Semua kecoh la!Kadang-kadang rasa best macam tu. :) Semua sama-sama.Kalau la 5 orang tu duduk satu rumah,sure mesti gamat gila punya la.Haha.Tapi time yang paling best time last2.Sesi fotografi.HAHA.Memang gila.Group photo la katakan.So,kamera aku la jadi mangsa.Hehe. :) Gambar2 dia memang merepek2 je.Tapi ada beberapa shots yang aku suka,walaupun blur2. :)

As for sayang Irfan,get well soon ya.Kalau masih sakit lagi kat perut,nanti g la dr ok,sayang.. <3 you.

IMG_2857

IMG_2862

*The painkillers :) *

2 comments

  1. Sungguh pantas kamu mengahpdate yawww ;P Weh aku manede join, aku duk golek-golek makan Zip sambil tgk Private Practice jelah wahahahahaaa ;P

    ReplyDelete
  2. haha.kau duduk golek2 dengan kain batik sambil makan zip dengan tgk tv cite private practice.tapi last2 bagi review pasal jessica alba punya revlon. :D sungguh berguna skali tips2 itu!

    ReplyDelete