Friday, February 5, 2010

Stalks.

I love stalking people’s profile at Facebook.Lagi susah nak masuk the profile,lagi tu la i suka nak stalk.haha. :) But don’t get me wrong, aku tak stalk profile kawan2 aku.Dah derang kawan aku,buat ape aku nak stalk kan? So,aku stalk profile orang yang aku benci,orang yang buat kawan aku sakit hati,orang yang memang menyusahkan aku selama ni,kadang2 ex ex kawan2 aku ke,ex bf aku ke,ex aku (opps! Tak kot yang tu.haha). Sape-sape je la yang aku rasa aku nak stalk.Aku tengok,satu satu ape yang terjadi kat derang selama ni and then aku buat kesimpulan sendiri.haha. :P

Aku ni bahaya jugak kan? LOL. Tapi,aku akan buat kerja bodoh tu time aku memang tak de kerja nak buat.Stakat ni,aku hanya stalk my.jobstreet.com je.sebab nya aku nak cari kerja.haha. :P Aku dah apply kat area2 PJ,TTDI,Subang dengan Shah Alam. Kenapa Shah Alam,besides Irfan duduk kat Shah Alam,maybe aku pun akan pindah ke Subang this year so aku cari la skali kat Shah Alam. (ye ke aku pindah subang ni?ye ke?skali putrajaya.mati aku~) haha. :P

Anyways,harin Irfan ke Singapore. Aww~ Aku keseorangan selama 3 hari. Hurmp~ Tak pe lah.Harini je masalah handphone saja.Sampai aku naik bosan dah dengan handphone.Lantak la if you wanna sms me,you just sms me.If not,you don’t have to.Dah terbiasa sudah. :) Mau call,call saja.Tak mau,tak perlu.Hehe.

I miss you my sayang busuk! :(

Don’t forget my ole ole.Hihi. :D

IMG_1500

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017