Wednesday, April 7, 2010

Grad Night 2010.

Hari ahad lepas, aku pergi Grad Night Uniten 2010 bertempat di De’ Seri Endon, Putrajaya. Aku gerak dari rumah, Irfan amik aku dulu then amik asyraf kat The Club, Bandar Utama lepas tu terus menuju ke McD Kota Damansara makan lunch. :)

Then, singgah drimba sebab Irfan nak aku tolong drivekan kereta dia balik ke denai alam. So,ok lah..hehe.Aku pun drivekan lah Vios yang handsome tu. Sampai ke Denai je, aku baring2 dulu sebab aku tak cukup tido jugak malam tadi. Then,aku tumpang mandi kat rumah Irfan.Siap2 semua then nak gerak lah ke Uniten. Janji dengan Yana nak jumpa kat Uniten pukul 6pm. Tapi tengok-tengok masing2 pun tak siap lagi. Aku baru nak gerak pukul 6pm tu, Yana plak aku call tengah makeup lagi. :D So, aku pun cari la dulu tempat dewan tu kat mana, then bila sampai Uniten je, Yana pun sampai dah. So, saing lah ktorang ke dewan tu.

Sampai-sampai je biar Yana uruskan tiket dulu,then ktorang ke toilet. Then, tunggu lah dekat2 red karpet tu.Tunggu pintu nak bukak.Sambil tunggu tu, sambil gosip lah. :P Irfan terjumpa orang2 yang dia kenal,time dia study uniten dulu. Aku plak,dengan Yana,Gee and Zita je la. :D

Then, bila nak masuk kat Red Carpet tu kena jalan pair by pair. haha. Macam nak kawin pun ada. :P siap ada photographer2 lagi amik gambar. Rasa macam nak kawin,sumpah.haha.Then,cari meja. No meja 44. Haha :P Hujung gila kat pintu katering hantar/amik makanan. Okay la tempat dia, dekat dengan buffet. :P

MC malam tu adalah Akak Adibah Noor. Wow! Bajunya merah menyala! Merlit-lit-lit.AHA :) Best akak Adibah jadi MC kiranya lively la dewan tu.Tak de lah suram mana. Pihak penganjur dia senyap2 je,tak bgtau siapa MC pun. Last2 terkejut.hehe. :) Artis rupanya..Artis yang perform yang aku pernah dengar pun TILU band je. Lain2 kebanyakkan macam indie or student punya band.

Makan pulak, ada chicken chop and yang kat buffet ada laksa,nasi beriani,rendang tok,udang,mee kari,buah2,kueh…chocolate fountain dan banyak lagi la. :) Makan punya makan,amik gambar semua…dah enjoy sakan dengan price yang ktorang bayar tu..masing2 pun balik..but before that, amik gambar ala-ala studio kat luar.bayar rm5 je. :D

Sila lah layan gambar kat Grad Night. Masih menunggu gambar2 dari yang lain..hehe.

Entry LONDON ditunda lagi. :( Sebab aku tak bleh cerita,nant teringat~

IMG_4216IMG_4255  IMG_4228 IMG_4233 IMG_4238 IMG_4245 IMG_4249

5 comments :

  1. best gila gradnite ni.. ade class.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Hehe..ini grad night..bukan grand night.lol.

    ReplyDelete
  3. hehe, tu lah.. kalo grand nite mesti lagi power kann hehe...

    ReplyDelete
  4. Hehe.mungkin la~ :D tak pasti plak.tapi yang penting semua dressup lawa2 la..ehe

    ReplyDelete
  5. babe..aku rs kite grad night stand up lg drp org lain..bkn nk ckp org lain tah pape..tp so far uniten kalu buat mesti outstanding sket..huhu

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017