Wednesday, May 26, 2010

One Fine Day.

Okay peeps. Harini hari aku biasa je. Fine je. :) Aku startkan kerja aku dengan bermain FB dulu. Setup2 laptop semua and then main FB. Then lepas tu makan breakfast nasi lemak Irfan belikan untuk kita and zati.hehe. :) Then lepas tu terus mengantuk.lol.

Then, nasib baik Zati bagi kerja terus tadi. Buat calling untuk panggil orang ke interview untuk Saudi Kayan. So,call la kejap orang tu. Ada dalam 10 orang. Tapi biasa lah, tak angkat and all so macam tu la kan kerja ni. haha.

Harini lunch makan steamboat! Sedap! Kat DPCT je. lol. Dekat sangat. Makan dengan Jakpa and Zati and of course Irfan sayang. :)

Then, saya rindu la kawan Aussie saya tu.ish. Bila la dia nak balik. Dah la laptop dia rosak. Lepas tu dia main FB pun kat BB dia je. MASSSS bile mau pulang Malaysia? :S

Picture 7

*Saya suka Anchor tapi tak bermakna saya suka Anchor beer okeh! Tak de dalam konteks kehidupan saya langsung!*

Tuesday, May 25, 2010

Kerja. :D

Aku skarang kat office. since aku tak tau nak buat ape kat sini,sambil aku tolong2 zati cari resume,aku pun taip la blog yang ta seberapa ni..keh2. :D harini aku pakai baju kaler kuning lembut2 gitu. Dan aku masih lagi dalam mendengar lagu si Shahir tu. haha. ;p Tak lama lagi aku bosan la dengar lagu ni tiap2 hari. :)

Fuh.Aku skang ni tak sabar nak dapat gaji. Satunya sebab aku nak tau gaji aku bulan ni brapa,campur dengan bonus ape semua. Sebab gaji aku setiap bulan pun lain2. :) Aku under incentive program so ape aku kerja,aku dapat. Kalau aku kerja tak bagus,tak de progress,tak de la gaji aku. So kiranya aku ni macam data entry jugak la.keh2. :p Earn what yo do and not what others do. ;p

<lagu ulang untuk kali keberapa ntah>

Aku memang suka gila la dengan lagu Shahir nii!! Memang best la. Aku tak tau tang mana yang best. Tang mana yang macam membuatkan lagu ni melekat kat dalam otak aku. Aku rasa kan, part chorus dia kot yang mengancam otak aku ni. Fuh! Cayalah Shahir. :) Tiba2 aku sayang kat ko. LOL.

Picture 6

‘Buat kerja kena senyum.Baru semua kerja jalan selalu.haha’

Monday, May 24, 2010

Magis?

Aku skarang ni addicted dengan lagu Shahir AF8 tu. Tak tau kenapa. Melodi dia sangat lah menusuk kalbu aku. Haha. :P Aku suka korus dia gila babsss! Best gila korus dia! :) Biasalah, lagu KRU memang best la kan. Mana ada KRU tak best lagu dia. Orang kata suara dia jantan habis time nyanyi lagu tu. Tapi aku tak tau la kan sebab aku tak kenal dia sangat pun. AF8 pun tak tengok. Aku tau lagu ni pun sebab mak aku tengok AF dan aku main laptop aku kat bawah so secara tak sengaja aku pun terdengar skali lagu ni. :)

Kat Tumblr aku ada lagu ni.Aku dah letak kat situ siap lirik skali. :) Kalau nak dengar, dengar la kat situ. Sebab nya tumblr aku tu memang khas website untuk aku letak lagu or gambar yang aku malas nak tulis ceritanya.hehe. Visit la [Anfaal Ridhuan Tumblr]

Bila aku hayati lirik dia betul2, memang ada kaitan dengan hidup aku sebagai manusia. (ceh.aku pernah jadi binatang ke selama ni? LOL) tapi aku suka lirik dia sebab macam ada kena mengena dengan hidup aku jugak sebenarnya. Cuba korang bayangkan la kan, yang nyanyi tu aku dan yang mangsa dia tu mesti la lelaki. If lelaki, mesti la pasal EX bf aku la kan? :) So, sebab tu aku kata macam ada kaitan dengan aku. Maybe ada kaitan dengan Bf aku skarang ni jugak, Irfan. :) Tak tau la kan? hehe.

Sunday, May 23, 2010

Tak terbakar langsung.

Aku sebenarnya tak terbakar langsung dengan kata-kata. Aku lagi mudah terasa dengan perbuatan orang terhadap aku. Jadi, kalau ada orang kata aku ni macam-macam dalam konteks ayat di facebook ke,email ke,blog ke ape ke,aku tak terasa walaupun sedikit. So, tak payah la korang buang masa nak taip perkataan yang bukan2 dan tuju kat aku, sebab aku hanya boleh gelak je bila tengok korang taip tu. hehe. :D

Teruskan usaha anda menaip kata-kata dusta dan tujukan kat aku. Buat sampai aku tak tahan. :) Cuba.

Wednesday, May 19, 2010

I do not care, okey. ;p

Hey hey there you. Actually i just don’t care about what you said about me. Through on or off line. I don’t really care because you barely know me at all. You just met me once and was like playing with your boyfie and stuff so yeah, get the hell out of my problem. Do not interfere with it because you don’t really know me at all. You don’t know what i’ve been through and you don’t know what i have to go to survive all these shits. So before you say something like that, please double check from your other friends.

Aiyoh. My day is just started and now i’m cursing someone. It’s not that i want to but i have to since i’ve been keeping this for quite a while. Not actually a while. Just for one night. Gah~ haha. ;p But hey, what’s the use of my blog kan? I can typed,story,tell,say anything that i want to as long as it’s not about political stuff. Besides, i am not into political that much so you’ll not be seeing me typing or telling stories about politics here. :)

This is a picture of me, inside my office. Notice that behind me there’s no more blinds. I am now not at my old seat anymore. I have me new seat near the door. :) I’m lovin it.

Picture 5

Monday, May 17, 2010

Pasar Malam

Aku tak tau kenapa aku suka sangat pergi pasar malam. Bukan best sangat pun kan? Ke best sebenarnya kalau g pasar malam ni? :P Aku suka sebab barang2 dia murah. Macam-macam ada kat pasar malam tau.haaa..jangan main2, skarang dah upgrade. Even Bra pun ada jual tau situ. Haha. :P Aku tak tau la sape nak beli bra kat pasar malam.

Well, aku suka g pasar malam kat TTDI. Every Ahad kat area Mantissa College tu (dulu Jaya Jusco). Semalam aku g dengan parents aku. Syok la situ. Makanan dia kalau kat pasar malam TTDI tu sedap2 je. Kalau kat pasar malam lain macam susah nak dapat yang sedap2. Selalunya mesti buat macam sambil lewa je. TTDI memang still in my top list of pasar malam. Jangan main2, aku pun ada list of pasar malam okeh. ;p

Yang first memang TTDI la tak boleh dinafikan lagi. Tapi yang second kat mana eh? Haa. Yang second dalam list aku ni jauh skit tempat dia. Kat Langkawi. Aku suka Pasar Malam kat Langkawi. Pasar Malam dia every Khamis and Isnin kot. Ke selasa? Tah aku dah lupa. Haha. :P Tapi pasar malam kat Langkawi memang best! Makanan dia lain dari yang lain. Macam kalau orang Langkawi tengok mesti la nampak biasa je kan. Tapi kalau orang KL macam aku ni yang perak (jakun), memang aku suka la kat Pasar Malam kat  Langkawi tu. Dia ada dua tempat je yang aku tau. Satu kat Pekan Kuah, satu lagi kat area2 Padang Matsirat kat airport situ. :D Memang best. Kalau korang berpeluang nak g Langkawi, g la pasar malam dia and try semua makanan kat situ yang korang rasa kat KL takkan dapat punya. :)

Aku suka g pasar malam sebab 1) Makanan dia. Murah dan sedap. 2) Ada jual keropok yang aku suka. Beli 5 rm10. Murah kan? 3) Ada seluar tights yang aku suak harga murah gila je. RM10 aku pernah beli. :P 4) Buah-buahan dia segar dan murah gila. Bayangkan buah orange kalau beli 20 harga dia RM10? Tak ke gila? Haha. 5) Aku suka tengok gelagat orang kat pasar malam yang kalut.

Tapi..aku tak suka g pasar malam time hujan. Serious membosankan dan menyusahkan. Dengan payung2 ape semua. Oh no. Bukan tempat aku la kalau time hujan nak g pasar malam. :D

 

Kesimpulannya, aku memang suka g pasar malam. Hehe. Korang plak?

Sunday, May 16, 2010

16k viewers!

Wow. It actually shocked me to death. (nope.i was just exaggerating.i just choke a little of my Special K cornflakes) I am shocked to see my counter’s number. it stated that more then 16k had viewed my blog! It as only been published 2 years ago and i have like 16k viewers? I don’t know if this is mad or not but 16k of viewers are insane to me. As my blog is not a famous blog at all.

ScreenShot016

A very special thank you to all my loyal readers. Thank you so much. I don’t know how to express my ‘thankiuness’ to you.ALL of YOU! So here’s a song just for all of ya. :)

Thank You - Alanis Morissette

Friday, May 14, 2010

Tak tahu.Tak tahu.

Aku kadang kadang tak faham, tapi aku skarang ni nak buat buat faham je la. Tapi sebenarnya aku tak faham pun benda yang aku sepatutnya faham ni. Tapi lantak lah.Aku faham ke tak faham ke sape kisah kan?haha.Aku tak faham pun sama,kalau faham pun aku rasa sama je jugak.Tak ada perubahan pun.So lebih baik aku kekal tak faham.

Aku tau korang pun mesti tak faham ape benda yang aku kena faham ni kan? Haha. Dah la.Aku pun pening dah. Aku bosan sebenarnya skarang ni.Sigh.

Thursday, May 13, 2010

Things that i need now.

Okay,since the seating in my office has been changed, I have my own table now and i hope it is for good. But the only thing i need is to organize all the papers on my table because it’s very the SEMAK!

I need things like staked holder for my papers or something like a file. I don’t like ring file that much but if that is the solution for this problem i am willingly to sacrifice those things that i hate. haha. :P

Ahh! I am babbling about what? My work? I am not a workaholic. People usually say that if when they are at home and still thinking about work. Know what, this work thinking thingy has caught my mind up to the stage where I wanted to buy a printer for myself. HAHA. Well well that is way too ridiculous right? But hey, i do not like to use my office’s money. I called the candidates using my own credits. I bought a file to store the paper by using my own money as well. I hate claiming for money but if i think it’s needed to be claimed, I will do so. :)

Argh. TPC will be going to Kuantan soon. End of this month and early next month. So now my 2nd home includes the Hyatt Kuantan Hotel. I miss that stupid shisha guy. I’ll be seeing you again shisha man. Muahaha! :P

Wednesday, May 12, 2010

Credit Cards?

I am just thinking about applying one CC for me. Maybe a little bit for the sake of SHOPPING clothes at Cotton On (HAHA) or maybe a little bit for me buying a Blackberry (LOL) or just perhaps I need one just for the sake of having one credit card for keep.

I reviewed some Maybankard and also HSBC. Since I have Maybank account, so i guess i just might be having a Maybankard Credit Card. I am thinking of having Flex but since Irfan called Maybank they suggest on Sony Visa or Petronas ones or the Visa Ikhwan. Let just see which one i’ll be taking. Having one i guess gives me just a little freedom on money. A LITTLE okay. Since my gaji is not that high lagipun.

Well well well. Last year on my birthday I have my Debit Card. Who knows maybe this year I’ll be having my first Credit Card? Yummeh.

P/S: I know this might sound stupid and childish but I just don’t know what to update in here and instead of leaving it un-updated, I just thought of typing the things that is currently on my mind.

 

Cotton On.

Credit Card.

Blackberry.

 

A big HAHA for me. :D

Saturday, May 8, 2010

Thinkplus Consulting.

This is where i work now, Thinkplus Consulting (TPC). It’s a recruitment consulting and i am one of the consultant. As a recruitment consultant, I have to consult (not so good at this part at the moment) people who are interested in working at GULF or Saudi Arabia’s oil and gas plant. As a result, we have to search for those people. And those people have to have the guts to go for an interview held by the people inside the plant itself. The main plant is call SABIC.

So, last 2 weeks, I have been very busy handling those interview session. Not only me, my friends in TPC too. We went for the Ibn Zhar (one of the plant inside SABIC) interview session in Kuantan, Pahang. We stayed at Hyatt Kuantan for 3 days and 2 night starting from Friday,Saturday and Sunday. It was my first journey to a hotel without my parents. I am kinda excited but i miss my Irfan so much at that time since we are supposed to celebrate our first year anniversary together. Instead, we celebrated our 1st year at Jusco Bukit Raja,eating Nandos and Wondermilk cupcakes which i secretly ordered 2 weeks before.hehe. And he secretly bought me a fleece with hello kitty on it! Lovely! :)

Back to the TPC story, upon arrival, all of us called each boyfriend to give the report.HAHA.so damn funny during that situation. The first night we went to eat at some seafood restaurant. since we are so damn hungry, we went just to any seafood place and eat. Then went back to our hotel. The girls are busy ironing clothes and then went to sleep. The guys we don’t know what are they doing.

So, the first day and first event day to me. We out pretty well. Met with Mr. Ahmed Bashraheel and Mr Riyadh (the famous ones). They are not that bad actually especially Mr. Riyadh. Mr. Ahmed is cool. Way too cool for a guy who is supposed to be very committed to his work. :) On the first day, it wasn’t that much people coming. I have to assists Mr. Riyadh who is supposed to screen all the walk in people’s resume. So, when there’s no people around, he’ll get out from the HR room and asking where are all those resumes? Know what i have no idea how to handle that situation actually. Haha. I have no power to grab all those people to come to Hyatt. I have no connection what so ever with Oil and Gas. I have no friends working in an Oil and Gas company. So, when day one has done, we went to our rooms and get ready to have dinner. But before that we went swimming! It was only for 30mins i guess. hehe. Well, better then nothing right? So, we had dinner at Mc D and then we went for a stroll at the beach then later have shisha. I hate this shisha part. That shisha guy is so damn fcuking made my night miserable. Me, Izzati and Fard is only going to be there for like a minute or two so we didn’t want to order any drinks but the stupid guy said like this ‘oh.kitaorang tak bagi tempat duduk free kat orang isap shisha’ (or something like that lah) Oh please~~~ like your place is GRAND enuff to smoke shisha. Just some stupid hut at the corner of the road. Don’t even have a real built shop pun.Tak payah nak berlagak sangat.Even RASTA at KL offer free seating for those who come and didn’t want to order any drinks. Fcuking stupid shisha man. I’ll smack you when i see you after this. Petrokemya is coming to Kuantan..beware.

Then, the second day arrives. Just like the first day, second day is much more worst. Nearly no one showed up and we ended up closing the counter earlier then expected. Checkouts our baggage at around 1pm and standby at the ballroom. Near 4.45pm we close the counter and me and Hidayah changed our Thinkplus attire to leisure attire and we boarded the bus back to KL. Arrived at KL around 12am. So sleepy and tired. We have another day of event that coming Monday at Ritz Carlton. Busy busy busy! :)

Here are some pictures! Enjoy! :)

 IMG_4375 IMG_4383 IMG_4403 IMG_4404 IMG_4406 IMG_4408 IMG_4409 IMG_4417 IMG_4447 IMG_4448 IMG_4452 IMG_4470 IMG_4514 IMG_4597 IMG_4618 IMG_4625 IMG_4770 IMG_4703 IMG_4648