Tuesday, May 25, 2010

Kerja. :D

Aku skarang kat office. since aku tak tau nak buat ape kat sini,sambil aku tolong2 zati cari resume,aku pun taip la blog yang ta seberapa ni..keh2. :D harini aku pakai baju kaler kuning lembut2 gitu. Dan aku masih lagi dalam mendengar lagu si Shahir tu. haha. ;p Tak lama lagi aku bosan la dengar lagu ni tiap2 hari. :)

Fuh.Aku skang ni tak sabar nak dapat gaji. Satunya sebab aku nak tau gaji aku bulan ni brapa,campur dengan bonus ape semua. Sebab gaji aku setiap bulan pun lain2. :) Aku under incentive program so ape aku kerja,aku dapat. Kalau aku kerja tak bagus,tak de progress,tak de la gaji aku. So kiranya aku ni macam data entry jugak la.keh2. :p Earn what yo do and not what others do. ;p

<lagu ulang untuk kali keberapa ntah>

Aku memang suka gila la dengan lagu Shahir nii!! Memang best la. Aku tak tau tang mana yang best. Tang mana yang macam membuatkan lagu ni melekat kat dalam otak aku. Aku rasa kan, part chorus dia kot yang mengancam otak aku ni. Fuh! Cayalah Shahir. :) Tiba2 aku sayang kat ko. LOL.

Picture 6

‘Buat kerja kena senyum.Baru semua kerja jalan selalu.haha’

2 comments :

  1. mencabarnya keje begitu kan..gaji ikut prestasi..ish

    ReplyDelete
  2. Itu lah..susah kan? :) Kena berusaha keras! hehe

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017