Wednesday, May 26, 2010

One Fine Day.

Okay peeps. Harini hari aku biasa je. Fine je. :) Aku startkan kerja aku dengan bermain FB dulu. Setup2 laptop semua and then main FB. Then lepas tu makan breakfast nasi lemak Irfan belikan untuk kita and zati.hehe. :) Then lepas tu terus mengantuk.lol.

Then, nasib baik Zati bagi kerja terus tadi. Buat calling untuk panggil orang ke interview untuk Saudi Kayan. So,call la kejap orang tu. Ada dalam 10 orang. Tapi biasa lah, tak angkat and all so macam tu la kan kerja ni. haha.

Harini lunch makan steamboat! Sedap! Kat DPCT je. lol. Dekat sangat. Makan dengan Jakpa and Zati and of course Irfan sayang. :)

Then, saya rindu la kawan Aussie saya tu.ish. Bila la dia nak balik. Dah la laptop dia rosak. Lepas tu dia main FB pun kat BB dia je. MASSSS bile mau pulang Malaysia? :S

Picture 7

*Saya suka Anchor tapi tak bermakna saya suka Anchor beer okeh! Tak de dalam konteks kehidupan saya langsung!*

Post a Comment