Sunday, May 23, 2010

Tak terbakar langsung.

Aku sebenarnya tak terbakar langsung dengan kata-kata. Aku lagi mudah terasa dengan perbuatan orang terhadap aku. Jadi, kalau ada orang kata aku ni macam-macam dalam konteks ayat di facebook ke,email ke,blog ke ape ke,aku tak terasa walaupun sedikit. So, tak payah la korang buang masa nak taip perkataan yang bukan2 dan tuju kat aku, sebab aku hanya boleh gelak je bila tengok korang taip tu. hehe. :D

Teruskan usaha anda menaip kata-kata dusta dan tujukan kat aku. Buat sampai aku tak tahan. :) Cuba.

Post a Comment