Thursday, June 17, 2010

Gah!

So macam ni la kan korang? Tak pe lah. :) Aku takde halnye la. Tak kisah la ape2 pun boleh. Buang masa aku je kisah. Kalau kisah pun aku sorang je tak di endahkan, buat ape kan? Buat ape aku nak terhegeh2. Macam aku sorang plak yang beria sangat. Alah, kalau benci katakan benci. Cheewah!~ Aku memang tadek hal. Tapi kalau salah, kasitau aku la apesal macam tu perangai nya. Sebab aku dapat rasa ada something. Cuma aku tak tau ape benda something tu je. Alah, ape takut, aku kan baik. LOLX! :P

Tak kisah lah korang, nak senyap ke, nak cakap ke ape ke, aku nak kisah pun sampai dah jadi tak kisah. Tapi tipu la kan kalau aku cakap aku tak kisah. Kalau aku tak kisah, dah tak ada dah post ni kat blog. :P Cuma aku nak luahkan kat blog aku je, then lepas ni aku akan jadi tak kisah dah la. :D Khalast! Semua habis dah lepas ni. Kenangan ke, ape ke nak kata aku kejam ke semua aku dah tak nak amik pot. Korang tak tengok aku kejam macam mana lagi kan? Aku boleh buat sampai orang tu gila tau! Tengok betapa jahatnya aku. :P

Ah. Korang pun jahat kat aku. Aku dah buat baik pun korang buat macam ni kat aku. So, tak tau lah aku nak layan macam mana lagi orang2 macam korang ni kan. Dah buat baik disalah anggap. Lepas tu nak aku buat jahat pulak ke? Kalau nak, aku dah bersedia dah pun. :D

Post a Comment