Thursday, June 17, 2010

Raya Raya!

Raya tahun ni aku nak berjalan sakan. Nak minta maaf kat semua orang yang aku kenal, kawan-kawan aku terutama skali. Family of course la mintak maaf pagi raya tu. :)

Ape yang aku tak sabar nak buat time raya? Mesti la puasa dulu! hehe. Bazaar Ramadhan, here i come! hehe. Tahun ni bazaar kat mana plak syg kita nak melawat? Putrajaya? TTDI? Nak bukak puasa sama2? Nak ajak Redha and Azim Jimo? :) Mari mari semua. Hehe. Izzati dengan Zul? macam last year kita makan Chilis kan? This year makan mana? Kasi up skit kita makan kat hotel la skali mau? Wah wah tak sabarnya nak puasa!!

Post a Comment