Wednesday, July 21, 2010

Aku tak hadap lah!

Aku tulis blog ni saja untuk suka hati aku. Aku dah lah tak de adik beradik sembang, dah pulak aku cakap dengan kucing macam orang gila. So blog ni lah segalanya untuk aku tulis saja aku nak.

Kalau aku kata aku nak makan nasi ayam kat blog ni. Tak semestinya aku NAK nasik ayam tu. Mungkin aku nak makan benda lain. If aku kata aku nak kereta, aku bukan hadap sangat nak kereta. Kalau aku nak, aku usaha nak beli sebab ayah aku takkan beli kereta utk aku. Aku bukan anak manja macam orang yg tak ada adik beradik yg lain.

So sapa makan cili dia yg terasa pedasnya bila baca blog aku ni. Jangan anggap diri tu teramatlah penting sangat. Ingat aku tak boleh hidup ke kalau korang tak ada. Aku dah lalui sakit perit hidup yang lagi teruk daripada korang tak ada lah. Aku tak hadap dan tak nak pun ape2.

So dari message semua tu aku dapat semua orang bajet diri dia penting. Padahal aku tak hingin pun lah!

Untuk orang yang rasa dia tersangat bagus, satu je lah aku nak bgtau. Aku boleh keluar dari kelompok ko skejap je. Dan lepas tu jangan hadap nak cari aku balik. Don’t even dare.

Post a Comment